Arama sonuçlarınız

1. vasko

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi slm boz dağ veya urla yağcılar köyü olabilır

2. vasko

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi selam arkadaslar 10 yıldır aktıf olarak HOG uyesıyım sızlerle tanısıp gezi grubunuzda yer almak isterim tesekkurler
  3. vasko

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm arkadaslar 10 yıldır aktif olarak HOG uyesıyım ama gezenbılırı oğlum sayesınde tanıdım sosyal falıyetlerde yer almak ısterım geziler olunca lutfen banada haber verırsenız sevınırım vasko@hüsnü

4. vasko

Frontera İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var.

Ynt: Frontera İçin Tecrübelerinize İhtiyacım Var. 2000 motor 96 mode fıyatları uygun benım aracımda 96 model ben sıfır almıstım onceden kulanmaya korkuyordum lpg taktırdım uzerınden ınmıyorum 0.180 km yakıyorum tavsıye ederımmm
  5. vasko

Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu?

Ynt: Tüvde Muayene Görmüş Frontera Yok mu? slm arkadaslar bu tepe sis lanbaları ve lastıklere sorun cıkarıyorlarmı bılgısı olan varmı bırde bende 95model 96mod ve 97 mod ojn ön sağ farları mevcut yenı hıc kulanılmamıs ısteyen olursa almanyadan getırdım uygun fıyata satabılırım

6. vasko

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm arkadaslar emınımkı cok zevkli bir sitedesiniz bende 10 yıldır HOG harley davidson uyesıyım 10 yıldırda 4x4 jeep 'e biniyorum boyle bır sıteyı ınternette gecerken gordum baya aktıf bır sıte hepımız ıcın hayırlısı olsun kazasız sehirler dilerim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri