Arama sonuçlarınız

1. A

satılık amarok

Ynt: satılık amarok konu hortlayacak ama bence sizin psikiyatraya gitmenizde fayda var...ya ben ve çevrem alıp sattıklarımızda zarar ediyoz yada sizin gibi alıcılar bulamıyoz..ufak bi araştırın etrafınızdanda o fiyatlara bulursunuz...evet tutulan fakat 2.eli pek hızlı olmayan bi araç 4x4...

2. A

satılık amarok

Ynt: satılık amarok en basıtı sahıbınden de bı suru var..bunun yanında guncel pıyasayı hesaba katmıyorum...kaldıkı 3-5 lıra daha asagı ın ordakı fıyattan
  3. A

satılık amarok

Ynt: satılık amarok her yoruma gıder bu konu... en basıtı bı soru sorayım... l200 cok guzel cok tutulan bı aracsa neden sıfırı 75-80 gıbıyken 2011 modelı 35-45 arası oluyor ?

4. A

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi sureklı gıttımız bı yer...dıkkatlı olmakta fayda var.cunku gurcıstanda adam oldurmenın bıle para karsılıgında cezası var.zaten suc ısler bı durumunuz olursa savcı ıle pazarlıga oturuyorsunuzz...ve hapısanelerı malesef turk dolu .. dıger soy ıse kapıdan...
  5. A

Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Rize/Merkez Uzun zamandır siteyi takipteyim...Fakat bi 4x4'üm olmadığı için muhabetlere pek katılamıyorumm...Alfa Romeo'm var...Onunlada dağlara pek çıkamıyoruz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri