Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese selamlar aracımda hararet sorunu var ustaya gösterdim ama halletmek yerine daha kötü oldu usta anormal bir şey yok diyor. ön soğutma sistemini söktük yıkadık taktık yinede olmadı. normal yolda giderken bile hararet yükseliyor. sizce nereye bakayım.
Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(
yeni ustadan memnunum en azından yaptım dediklerini yapıyor. kendiside eski usta ve mıtsubıshi yedek parçacısı
Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(
pek çok şey yazılmış ama bende kendi hikayemi yazayım dedim. benim l200 ü triger ve şanzıman yağı değişimi yaptırdım. araç soğuk havalarda çok geç çalışıyordu 10 gün evvel tem de araç arıza verdi başka ustaya çekici ile götürdük triger...
Ynt: 2009 Önlere Get Uygulaması
kimseden cevap gelmedi getleri taktık ama ilfer oto ilyas usta bunların ön amortisörleri yamultacağını söyledi.
takan usta fedai usta işin ehli ilyas ustada işin ehli ben niye arada kaldım.
aracını yükselten arkadaşlar tecrübe ve malzemeleri bizlerle paylaşırsa çok iyi olur.ben dahil pek çok kişi bilgi kirliliği yüzünden kafası karışık o yüzden en iyisi yükseltme tecrübesi olan arkadaşların yardımı.