Arama sonuçlarınız

1. E

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bıçağınız hayırlı olsun.

2. E

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ürüne ait fotoğrafınız görünmüyor.
  3. E

Çakı ve Bıçak Seçimi

Arkadaşlar bıçak için en iyi çelik hangisidir? Aus8, vg10, CPM-S30V , zdp189, 154 cm. Atlas' ta bakarken spyderco delicaların kullanılan çeliğe göre farklı fiyatlara satıldığına şahit oldum. Bu çelikler arasında kayda değer bir fark var mıdır? Daha önce kıt ingilizcem bir kaç yabancı forumda...

4. E

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. Arkadaşlar Wenger ve Victorinox bıçaklarının bir çok modeli neredeyse bir birinin aynısı, tabiki görünüm açısından. Hepsi burda ve bazı sitelerde inceledim. Sanki wenger biraz daha uygun fiyatlı. Peki arkadaşlar sorum bu iki firmanın ürünleri...
  5. E

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Arkadaşlar spyderco, victorinox , sog marka bıçakları ismii vermek istemiyorum reklam olmasın diye, bazı sanal outdoor mağazaları satıyor. Bunların sahte olanları var mı? Forumda yeniyim ama yasak değilse bu...

6. E

İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife

Ynt: İlginç Bir Alet: Wenger Swiss Army Giant Knife Bence de bu aletin kullanımı imkansız değilse de zor olur. Abartılmış.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri