Arama sonuçlarınız

1. Vanguard

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili Gerçek bir cennetmiş sahiden, ne mutlu size, ayrıca teşekkür ederiz bize de resimlerini sunduğunuz için.

2. Vanguard

İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012) Tebrikler, Gerçek bir macera olmuş. İşte budur dedirtti resmen.
  3. Vanguard

Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi "Richard Hammond bu çöldeki en küçük canlı organizmaydı" :D Bu adamlar beni öldürecek, 2 kez tvde izledikten sonra bi kez de burada baktım, şahane. İlk bölümlerde seslendirme kötü gelmişti ama şimdi bu salaklıklara tesadüfen de olsa daha iyi uymuş...

4. Vanguard

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi Ellerinize sağlık, süper olmuş :)
  5. Vanguard

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi Olsun yanlış dememişsiniz bence. Test ama hurdalarının testi :D Biri 3 çeker, biri işkence görmüş, tavanı ve diğer heryeri doğranmış, diğerini ise ben de anlamadım enjeksiyon yerine karbüratör mü vardı neydi :P

6. Vanguard

Ynt: Top Gear'da Suzuki-Toyota-Range Testi Evet bence de asla bir test değil, adamlar eğlenmiş bence. Ama dün akşam izlerken gülmekten öldüm, bana kalırsa en iyi oto programı top gear. Yalnız türkçesi şart arkadaşlar bol espri ve argo vardı, tabi argo dediysem recep ivedikvari değil, ingiliz...

7. Vanguard

İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek

Ynt: İğne ada turu 3 günlük resimlerin devamı gelecek Manzara, sahil, ziyafet hepsi harikaymış gerçekten.
  8. Vanguard

2000-2001 Model Nissan Pathfinder

Ynt: 2000-2001 Model Nissan Pathfinder Sanırım ben de dahil herkes sonunda kamyonet alacak. Şaka maka güzel modeller çıkıyor artık. Büyük arazi araçlarının eski olanları benzinli oluyor ve yakıtı içiyor, yenileri ise dizel olsa da dünyanın parası. Artık pikaplar da bu araçları aratmıyor bence.
  9. Vanguard

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Cüsseyi biraz büyütseler köşeli, canavar gibi bir araç olur.

10. Vanguard

Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında

Ynt: Nissan Patrol Y60 (GQ)- (1987-1997) hakkında Çok şık gerçekten.

11. Vanguard

2012 YENİ FORD RANGER !!!

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! En baştan ümitsizdim çünkü bir önceki ranger şık ve biraz daha cüsseli gibi görünmesine karşın çarpışma testlerinde dökülmüştü. Üstelik tipinde de F serisi Amerikan Ford serisi pikaplara kıyasla yine bir cılızlık vardı. Eh böyle bir markanın pikap dizaynını...
  12. Vanguard

Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı?

Ynt: Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı? Ekonomi yönünden bir kıyaslama aklımdan geçmişti. Ayrıca binek otomobillerde aynı hacimde dizel ve benzinli genelde kullanıldığı için hesap daha kolay. Ancak marka olarak örnek verilince land cruiser 4.7 benzinli varken (bunu LPG ile düşünmeli), 4.2...

13. Vanguard

Dizel hala LPG'ye göre avantajlı mı?

Arazi araçlarında bu durumun kıyaslaması daha zor biliyorum. En başta örneğin bir firma aynı araca 4.0cc bir benzinli motor takarken, dizel motoru 3.0 yeterli görüyor. Bu durum binek otomobillerde farklı, yaklaşık aynı hacimdeki motoru kullanıyor firmalar. Yani 1.6 benzinli-1.6 mazotlu gibi...
  14. Vanguard

Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!!

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! Alternatifi de gerçekten çok az bu aracın, her birinin farklı farklı eksileri mevcut :(
  15. Vanguard

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Çok şık bir araç hayırlı olsun

16. Vanguard

2000-2001 Model Nissan Pathfinder

Ynt: 2000-2001 Model Nissan Pathfinder o cüsseye ve motora 19 litre mi yakıyor? Canavar gibi benzin yakıyormuş valla. Yazık bize gitmez o zaman
  17. Vanguard

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! takibe devam :)
  18. Vanguard

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! Umarım yeni arkadaşımızın hevesini kırmamışızdır bu arada :) Ama Kürşat Bey'in dediği 100 serisinden bi tane dün sahibindene konmuş, gri renkte, 40 civarı, bi bakılabilir, araç temiz ise fiyat süper.

19. Vanguard

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! Arz az iken talep fazla olunca gerçekten fiyat artıyor ancak fiyatların artışında alıcılar kadar satıcıların da payı var. Bundan 2-3 sene önce arkadaşlarımızdan biri 24-25 milyara Lexus, siz o civarda Pajero almıştınız ondan...
  20. Vanguard

Ynt: Peki Siz Kazandınız Şimdi VX80 Alma Zamanı. PLEASE HELP ME !!! Peki 100 serisinin VX80'e göre yakıtı çok farkediyor mu acaba? Çünkü teknolojileri farklı da olsa motor hacimleri yaklaşık aynı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR