Arama sonuçlarınız

1. M

Alınık 93 model ve üstü otomatik vitara,grand vitara

Arkadaşlar selam 93 model ve üstü otomatik vites vitara glx,jlx ya da grand vitara arıyorum LPG liler öncelikli tercih olacaktır. şimdiden teşekkürler. NOT:fiyat 10,000 ve 12,000 TL arası

2. M

Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım

Ynt: Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım Çok teşekkür ederim sağolun,buradan bulamazsam,sanırım bu cuma kadıköydeki 93 1,6 jlx i almaya gideceğim
  3. M

Ynt: Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım Abdullah Bey çok teşekkür ederim,bu sitede çok yorumlarınızı okudum,tavsiyenizin güvenilir olduğundan eminim ancak kendime göre bir bütçe yaptım,zaten bu araç içinde kredi çekeceğim 12.000 tl yi geçmem imkansız,ilginiz için çok teşekkürler...

4. M

Ynt: Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım Sayın yasarergün ve reis 28 teşekkür ederim ilginiz için buradaki arkadaşlara sormak istiyorum,belki aracını satmayı düşünen ya da temiz bildikleri bi araç vardır
  5. M

Ynt: Suzuki vitara 1,6 jlx 93 model lütfen yardım Aslında benim merak ettiklerim şunlar öncelikle araç 93 model 1,6 jlx otomatik,lpg/benzin fiyatı11,000 TL 1-ALIRKEN SORMAM GEREKENLER NELER 2-FİYATI MAKULMÜ 3-ARACI ANADOLU YAKASINDAN ALICAM BURALARDA GÖSTEREBİLECEĞİM İYİ BİR USTA (KADIKÖY...

6. M

Arkadaşlar Selam, Suzuki vitara 1,6,LPG/BENZİN,130.000 km'de,bu araç hakkında hiç bir bilgim yok,vitaraların kronik sorunları varmı,neye dikkat etmem gerekiyor,bu aracı almak istiyorum,bilgili olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim, teşekkürler iyi bayramlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR