Arama sonuçlarınız

1. yucel59

Koltuk Projesi Yapan Firmalar

Benim Transporter T5'in öndeki yolcu koltuğu da 2'li idi. 2012 yılında ,çeki demiri takarken bir proje de ''ön koltuk söküm '' diye proje hazırlandı. Hurdacıdan tekli koltuk almıştım ; onu taktık. Projeci veya inceleyen mühendisin şöyle dediğini hatırlıyorum : '' Şimdi 2'linin yerine tekli...

2. yucel59

Wv Lt 35 Volt Karavan Yapımına Başlıyorum

Çok güzel gidiyor ; sonucu merakla bekliyoruz.
  3. yucel59

Otomobil Ruhsatlı T4'ü Camper A Çevirdikten Sonra

Boyraz Üstadım , Kamyonet (N1), N1G)50-80-85-95 (Ek satır:RG-21/3/2012-28240) 50-85-100-110 Panelvan (N1) Karayolları hız limitlerinin bizi ilgilendiren kısmını kopyaladım. Benim aracım 2006 moden yüksek tavan T5 . Aracı 2009 yılında aldığımda yan cam açılarak arkaya 3 kişilik koltuk ilave...

4. yucel59

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Kolay gelsin.
  5. yucel59

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Bir değişik cevap da benden : Aracınızı satarken çeki demirini haberli/habersiz sökmüş olun ; alıcı da durumu anlamamış/önemsememiş olsun , tekrar proje ile ruhsattan sildirmediği takdirde , yerine bir çeki demiri bulmak zorunda...Çeki demirini kullanmadığım için tırtıklamasınlar diye topuzunu...

6. yucel59

Renault Trafic 2015 6m3 Diy Camper Van Çalışması.

Kolay gelsin. Aracınız 2015 modelmiş ; ruhsata işletirken 5 yaşını doldurmuş olmak şartını nasıl aşacaksınız ? Yoksa içindeki malzemeler portatif mi ? Selâmlar.

7. yucel59

Edirne Lavanta Günleri

15 temmuz ile 25 ağustos arası Çorlu'da bulunabiliyoruz.Bu tarihlere denk gelecek şekilde , Edirne'de ne tür faaliyetlere katılabilirim.Mersin'den selâmlar.
  8. yucel59

Kdz.ereğli Köseağzı Plajı

Diğer Yücel de günlük kamping hizmet bedelini soruyor. Mersin'den selâmlar.:sweatsmile:
  9. yucel59

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Üstadım , gecikmeli teşekkürüm için mazur görmenizi dilerim. Yazınız üzerine ben de inceledim ki 2018 yılı içerisinde değişiklik (kısıtlamalar) olmuş. Eskiden FSM' den mecburi geçiş yapan bendeniz gibiler YSS Köprüsüne yönlendirilmişiz... Mersin'den selâmlar.

10. yucel59

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Kolaylıklar dilerim.Benim aracım da T5 uzun şasi.2009 yılından beri yılda asgari 2 defa , 1. Köprü yasak olduğu için FSM Köprüsünü kullanıyordum.Zaten 3. Köprü de henüz inşa edilmemişti. Şayet FSM Köprüsü benim araç için yasak ise bu yasak ne zaman başladı ? Yaz tatilinde yine geçeceğim.Bir hata...

11. yucel59

Suzuki V-strom 250

Bence Honda CRF 250 L alıp keyfinize bakın. Ön cam, yan ve arka çanta ; üstelik yeni alırsanız ABS imkânı da var. Ben gücü sevdiğim için Yamaha WR 250 R kullanıyorum ama CRF almak daha mantıklı.Kolay gelsin.

12. yucel59

Ybr İle İspir Yedigöller Ovit Geçidi Rize Ayder Kavron Zilkale Bolu Yedigöller Ve Abant Kamplı Gezi

Paylaşım için teşekkürler.Size bir :smiley:WR250 R yakışır
  13. yucel59

Ortiz Karavan Ile Ilk Iş Seyahatimiz..

Paylaşım için teşekkürler. Ben de bir önceki arkadaş gibi detay talep ediyorum.Selâmlar.
  14. yucel59

Saç Beyazlatan C5

Sonunda bitti galiba. Çok güzel bir iş çıktı.

15. yucel59

Karavancı Dostumuz Bülent Göncü'yü (çöl Kartalı) Kaybettik.

Yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.
  16. yucel59

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Muhteşem...:smiley:
  17. yucel59

T5 Motokaravan Yapmaya Çalıştık

Çok güzel olmuş .İyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.

18. yucel59

Çorlu Motorsiklet Festivali

19 ağustos 2017 günü binbir heves ile Şahpaz Mahallesine gittik . Meğer festival iptal edilmiş...:tired:
  19. yucel59

Kendim Yapıyorum! Küçük Aile Karavanım.

Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34