Arama sonuçlarınız

1. H

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V slm, bende almayı dusunuyorum da, yorumlardan sonra, crv nin daha iyi ve genis olduguna kanaat ettim, bu olculerle rahat edermisin HRV de bilemiyorum ama CRV de sıkıntı cekmeyecegine eminim, zaten ondan buyugu de nasil bir aractir bilmiyorum, max alacagin HRV 2006 model ve...

2. H

Honda CR-V

Ynt: Honda CR-V Selam arkadaslar, herkesin kurban bayramını kutluyorum, Daha once HRV bolumunde yazmıstım HRV ile ilgili gorusler istemistim, tabi HRV ye bakarken CRV lerin goze takılmamasi soz konusu olamaz, bir turlu karar veremedim HRV mi CRV mi, 2006 model HRV mi, 3-5 fazla verip 2003 2004...
  3. H

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V tesekkur ederim, valla hondaya binmeden hondaci olduk cıktık, hrv tabiki crv ye gore daha ekonomik, ama sahibinden com da 25 30 arasinda 2006 hrv bulabiliyorken crv 2003 30 35 arasında da gozukuyor lpgli olarak, acaba crv lerinde sanzımanlarinda boyle bir hassasiyet soz...

4. H

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Tesekkur ederim yanıtladiginiz icin, evet lpg konusunda haklısınız ortalamanin uzerinde yakıyor 100 km ye 10 litre fazla hakikaten, araba isi tuhaf bir olay, imkanlariniz dahilinde doyumu olmayan bir konu, araba surmeyi lada samarada ogrenmistim, broadwaye binince mercedese...
  5. H

Honda HR-V

Ynt: Honda HR-V Merhaba beyler ve bayanlar, degisik sitelerden forumlari takip edip honda Hrv ile ilgili bilgi edinmeye calisiyorum, doyurucu bilgiyi bu sitede bulabilecegimi dusundum okudugum yorumlardan sonra, ben yurtdısında yasiyorum ve kısmetse 1 sene sonra gorev surem bitiyor ve bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR