Arama sonuçlarınız

1. MaviAy

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Karadeniz turunda size eşlik etmek isterdim ;)

2. MaviAy

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal Bey Allah Sağlıklı Huzurlu Bereketli uzun ömür versin.
  3. MaviAy

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Merhaba Kemal Bey Hakketten her zamanki gibi çok güzel ve doğal görüntüler yakalamışsınız, tebrik ediyorum. Bu güzel gezinizin üstüne bir karadeniz turu gider bu yaz değil mi?

4. MaviAy

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor [merhaba kemal bey tesadüf değilde ben sizin ne yazacağınızı hissetmiş olabilirmiyim. yada siz benim ne soracağımı hissetmiş olabilirmiziniz.
  5. MaviAy

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal bey İnsan buralarda yaşlanırmı ?

6. MaviAy

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Enver Bey Merhaba Ben Kemal Beyi Çok Severim ve Çok Sayarım ve Saymaya devam edeceğim ... Bir Çok Gezide Beraberdik. Ve tebrik ediyorum ki bu seferki gezi çok güzel olmuş. Gidip görmeye değer yerler. Tarihe Yolculukta iyi seyirler.

7. MaviAy

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor
  8. MaviAy

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal bey Seni esefle kınamak istiyorum bu güzel geziden ve muhabbetinden mahrum ettiğin için ama buna hakkım yok tabi ... Allah herkese nasip etsin dünya nimetlerinden faydalanmayı. Bu güzellikler hepimiz için... Sadece bakan görür ve Gezenbilir... ;)
  9. MaviAy

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Merhaba gezenbilirin yeni üyelerindenim. El emeği göz nuruna paha biçmek zor. Görünen köy klavuz istemez karavanınız çok güzel olacak ve sizinle çok güzel anılar paylaşacak.Yaşar bey Allah kazasız...

10. MaviAy

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Aranıza katılmaktan kıvanç duyarım. muhabbetiniz bol zihniniz online olsun. Doğa yürüyüşü hem spor hem sosyalleşme adına atılan adımlar diyebiliriz sanırım. Bence insan vücudunu zinde tutacak her türlü hareket spor sayılabilir.

11. MaviAy

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Bekteş Yaylasına çıkmadan Kümbet Yaylasına varmadan dönme.
  12. MaviAy

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba gezen bilir ailesi... Öncelikle tüm aile bireylerinin Mübarek Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dilerim. Doğayı ve gezmeyi seven biri olarak aranızda olmaktan kıvanç duyarım. Nice serüven dolu yolculukları öyle sanıyorum ki hakkında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri