Arama sonuçlarınız

1. pebru

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Tarabya'nın neresinde acaba bu etkinlik tam olarak? Yolu tarıf edebilir misiniz?

2. pebru

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar, Ben ılk kez katılacagım ve yolu bılmıyorum. İstanbul'dan cıkarken gelen araçlardan birinin pesıne takılabilir miyim? veya konvoy veya bır bulusma noktası vs olacak mı? Ayrıca bende de 4 çeker yok aracım bınek otomobıl umarım sorun olmaz.
  3. pebru

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Yer, buluşma noktası ve detaylar belli mi acaba?

4. pebru

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayırlı ve de uğurlu olsun da nerede bu dernek? Uye kabul etmıyor mu?
  5. pebru

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Önümüzdeki çamurlara hazırlanmak ıcın ıyı bır sure var o zaman Cenk Bey. :-)

6. pebru

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu arada kendımı tanıtayım. İsmim Ebru. İstanbul ataköydeyım. Bir holdıngın kurumsal iletişim müdürlüğünü yapıyorum. Çeşitli etkinliklerde bir araya gelebilmek dileğiyle... Bu arada sitenin karışıklığına katılıyorum. Benım de çözebilmem uzun bır zaman...

7. pebru

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler :-) Bu sahane oldu.
  8. pebru

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mutlaka forumları mı takip etmek gerekiyor? Takvime bakıyorum orada kendıme uygun bırsey bulamadım.
  9. pebru

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhabalar. Ben de İstanbul'da yasıyorum. Doga sporlarına meraklıyım son zamanlarda bırkac trekkıng grubunun faalıyetlerıne katıldım ancak sitenizin herhangi bir etkinligine katılma imkanım olmadı. Off road ile ilgili detaylı bilgi ve bu ısle...

10. pebru

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Nasıl uye olunuyor?

11. pebru

Oyuncak Topluyoruz

Ynt: Oyuncak Topluyoruz Merhaba. Oyuncakları nereye ulastıracağız?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,958
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri