Arama sonuçlarınız

1. motkun

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? Doğrudan bir 90 alıp onu toplamak daha ucuza çıkmaz mı? Hani aracın üstü ne ise de alttaki takımları kısa şasiye uydurmak gerçekten astarı yüzünden pahalıya getirtir gibi geldi bana da.

2. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Sevgili foremost, km sayacımın sağlam olduğu test edildi, onaylandı. İlk ustam km telinin diğer ucunun takılı olduğu şanzumanda bir dişliden bahsetti ve onun değişmesi gerektiğini söyledi. Bu da benim aklıma yatmamıştı doğrusu. Nitekim hafta başında gittiğim ve daha önce...
  3. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar sevgili Bülent, bu teknik bilgi için teşekkürler. Hemen not aldım, ustama ileteceğim. sevgili koroglu1414, tekerden yağ kaçırma sorununu çözdük. Şimdilik o konuda rahatım. Her ne kadar ustam bunun sadece teker ortasındaki kapak değişimi ile çözülebileceğine kani ise de...

4. motkun

foremost resimleri

Ynt: foremost resimleri "Defender'in sınırı sahibinin hayal gücüdür". Anladığım sonuçta bu oldu sevgili foremost. Ya da bir başka deyişle "Defender ancak sahibinin hayal gücü kadar güzelleşir". E, sizinki de maşallah güzeller ötesi olacak bu gidişle :D
  5. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Sevgili Ertan, verdiğin şirket isim ve no'suna teşekkür ederim. Bu arada kendi yazdığımı da okudum ve çok yanlış anlaşılabilecek bir şekilde yazdığıma karar verdim. Kazıklandım dediğim şirketin bora1071'in verdiği isimle alakası yok, ben başka bir yerden almıştım ve fiyatlar da...

6. motkun

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları Tarayanın ellerine, pdf'ye çevirenin gözlerine, sitesinde yayınlanmasını sağlayanın gönlüne sağlık. Hepinize çok teşekkür ederim.

7. motkun

Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm

Ynt: Defender'de Ayak Pişiklerine Klimasız Çözüm Bu yaratıcı zekayı tebrik ederim, ellerinize sağlık.
  8. motkun

foremost resimleri

Ynt: foremost resimleri Yakışıklı olmuş, güle güle kullanın. Necil'e katılıyorum, eski rengi de yakışıklıymış. Ne giyse yakışıyor maaşallah :D
  9. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar 10 gündür fırsat bulup da buraya iki satır yazamamışım ama dostlar sağolsunlar, haberlerini aldım. Sevgili dalyan Ertan; tel numaranızı kaydettim, oralardan geçersem mutlaka ses edeceğim. Sevgili reis35, en kısa zamanda sevdanıza kavuşmanızı diler ve teşekkür ederim. Sevgili...

10. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Bilgiler için çok teşekkürler değerli dostlar. Hele sevgili bora1071'e ayrıca teşekkürler. Katalog kodlarına kadar belirtmişsiniz ki yanlış alma imkanı hiç kalmamış. Çok çok sağolun. Bu arada sevgili dalyan, dünürlerim Çorlu'da oturur. Eninde sonunda gelme fırsatı bulacağımı...

11. motkun

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım Sevgili tahaozak; Mesajınıza cevap vermesini beceremedim ama bilgi için teşekkür ederim. Sayenizde "Bir Yıldız Doğuyor" konulu bu toplama serüvenini de okudum. Allah kolaylık versin. Bu emeğe mutlaka çok güzel bir arazi aracınız olacak.
  12. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Notlat alındı: Japon Cavit'in tel ve adres bilgilerine ulaşılacak, elektrik tesisatı herkese teslim edilmeyecek ve Cavit Usta'ya kışın müracaat edilecek. Teşekkürler. ;)

13. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Sevgili tahaozak, bu keçe telefonda parça ısmarlarken nasıl tarif edilir? Yeri o tekerleğin ortası, içi, arkası gibi bir yer midir? Sevgili Dalyan, doğrusu henüz aracı benzin döküp yakmak içimden gelmiyor. Alırken sanayideki ustalarla akraba olacağımızı ya da birbirimize akşam...
  14. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Sevgili ilkakdeniz ve artsanatyıldız; sizlerle tanıştığıma mutlu oldum, hoşbulduk :) Geçen birkaç gün içinde Heyulam ile neler yaptık bir kısaca özetleyeyim: Buji ayarları, karbüratör temizliği ve hava filtresi temizliği tamam. Ustam şanzumana 6 kg yağ koymuş. Anladığım kadarı...
  15. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Ah sevgili Çağlar, benzin işi abes de gaz normal mi? Hani çok yakar diye bilirdik ama Kuveyt'i işgal gerekeceğini de doğrusu hesaplamamıştık ;D Hele bir şu bakımlar bitsin, olmazsa ben onu sırtıma bindirip de gezeceğiz gibi görünüyor.

16. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Sevgili berkcantp güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Bugün aracıma yukarda sözü geçen bakımlar için tekrar bindim ve gazın gerçekten bittiğini anladım. Demek kötü ihtimalden gideceğiz >:( Yine de Heyulamın benzinle gidişini gerçekten beğendim. Bakalım benzini ne kadar...
  17. motkun

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım En yakından takip ettiğim konulardan biri. Heleki bu küresel ısınma döneminde çok dualar alacaksınız proje gerçekleştiğinde.
  18. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Sevgili Ormancı Ali, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım siz de arzu ettiğiniz Defenderinize tam istediğiniz dönemde kavuşursunuz. Ben ÇOMÜ Tıp Fakültesinde artık akademisyenliğin sonuna ulaşmış bir profum, dediğiniz gibi. En çok ormanı olan il konusuna gelince, eski...

19. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Sevgili dalyan, dediğiniz gibi değerlendirmem göstergeye bağlı. Yanan dört sarı ışıktan geriye bir tane kırmızı kaldı. Önerinizi dinleyeceğim ve durumu tekrar yazacağım, sağolun. Sevgili tahaozak, ben bulaşıcı hastalıklar uzmanı bir hekimim ama bu hastalığın bulaşmasını önlemek...
  20. motkun

Merhabalar

Ynt: Merhabalar Değerli dostlar, sevgili necil, sertem41, irfan acar, mu7y ve dalyan: Güzel dilekleriniz, sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim. Sevgili sertem41 ve irfan acar, başınıza geldi mi bilmem, hani evinize sevdiğiniz cinsten bir minik dost (kedi, köpek gibi) almaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri