Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
Bulent abi
Sanırım emrah kardesımız arabasını kullandığı gibi seviyor :)
Ama buradaki arkadasların tamamı arabasına pardon NAVARA sına kızımmmmmm güzelimmmm diyorlar . sanırım fark burada
:) :) :)
abi anlayamadım, 4x4 de iken tam turda bır vurultu yapıyorya aynen öyle oldu ve benım arabam 2007 model garanti kapsamı dışı :'(
sanırım NAVARA dayanışması ; malesef günümüz insanlarının unuttuğu bir sey SELAM laşmak ben artık sabah olsunda buradan bir kaç kişiye selam diyeyim diye bekler hale geldim SÜPER YAWW
Barbaros bey günaydın
eger mümkünse ahmet abi ile görüşmek istiyorum .bu sabah şirkete gelirlen direksiyonumda bir tutukluk meydana geldi yani hidrolik devre dısı kalmış gibi oldu daha sonra düzeldi.Bi o kunuda görüşmek isterim. Ha bu arada dün hava limanında yanınıza...
evet kesinlikle tanışmalıyız KESİNLİKLEEEE sizden ögreneceğim cok sey var.tecrübelerinizden istifade etmeliyim. bu arada ben müsadennizi istesem yarın yogun bir gün olacak.
tesekkur ederim
hayır 2.el 2007 model .hatta ben almaya karar verdiğımde nissan dan sizin arabadan bahsettiler ve satmaktan vaz gectiğinizi söylediler.