Arama sonuçlarınız

1. S

Günlük kış kullanımına uygun bot model seçemiyorum yardım istiyorum

Vallaha 1,5milyon mesajlı forumda bir tane cevap gelmemiş 3 senede ama ben kendi konuma kendim cevap vererek aynı arayışta olan insanlara az da olsa yardım etmiş olayım, 2012 yılında araştırmalarım sonucu en sonunda karar verip Salomon Elbrus modelini aldım. Beklentilerimin de üstünde kalite ve...

2. S

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Sadece sehiriçinde kullanacağımdan goretex için ekstradan 100 lira ayırmak mantıklı mı bilmiyorum. Benim için önemli olan sıcak tutup kaymaması. Salomon' un nisbeten iyi bir işçilii olduğunu biliyorum ama tnf' yi bilmiyorum. Aslında salomon nytro ya da beluha almak...
  3. S

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Eklemeyi unutmuşum şehir kullanımı için bakıyorum. Özellikle vibram olmayan tabanlardan, izolasyonlu modelleri seçtim. Trekking amaçlı olsa direk millet, la sportiva falan alırdım heralde.

4. S

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi arkadaşlar keen revel the north face iceflare salomon elbrus arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? bu karakteristikte türkiye pazarında başka bot var mı?
  5. S

Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Eylem bey şöyle söyleyeyim; ben lütiye'yim. Dolayısıyla her türlü ahşap malzeme cilalar, yağlar ile haşır neşirim. Şimdiye kadar ahşap üzerinde sayısız yağ, cila vs kullandım. Ben kişisel olarak zeytinyağını önermiyorum. En güzeli kurunca sertleşen ve...

6. S

Ynt: Günlük kış kullanımına uygun bot model seçemiyorum yardım istiyorum Bir de Keen' in Revel modeli yurtdışında çok olumlu yorumlar almış bilen var mı?

7. S

Hangi Bora Bıçağı Almalıyım?

Ynt: Hangi Bora Bıçağı Almalıyım? Merhaba 440c çelikli boralar yerine temel işinizi görecek bir şeyler arıyorsanız Cold Steel SRK öneririm. Pek çok outdoor siteisnde bulabilirsiniz. Daha da iyisini isterseniz yine cold steel recon scout öneririm mükemmel bir bıçaktır. Ama size biraz büyük...
  8. S

Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Arkadaşlar zeytinyağı asiditesi yüksek bir yağdır. Herhangi bir çıplak ahşap yüzeye sürdüğünüzde kötü koku, çürüme, sararma yapabilir. Ağacı korumak için uygun bir yağ değildir. Komşumun yazdığı gibi bezir yağı, ceviz yağı, kamelya yağı gibi yağları kullanmanızı...
  9. S

Merhaba arkadaşlar. Şimdi ne zaman tavsiye istense, heralde damarlarınızdaki trekking aşkından dolayı hemen vibram tabanlı botlar tavsiye geliyor. Bundan dolayı ben dersimi iyi çalışıp geldim. Her ne kadar vibram'ım kışa uygun modelleri olsa da kullananların çoğunluğu yine de diğer yumuşak tip...

10. S

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Evet arkadaşlar sadece şehir içinde giteceğim için asfaltta vs kaymaması önemli. Zaten bulabildiğim vibram tabanlı olmayan bir iki model bulabildim. Ya columbia winter trek om alacağım, ya da magnum stealth force 8.0. Çünkü aradığım özelliklerde fazla bir model çıkmıyor...

11. S

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kadir komşu cevabın için teşekkür ederim. Son zamanlarda zaten has asker postalıyla dolaştığımdan bileklikli ya da sert olması çok da önemli değil açıkcası. :) Önemli olan kaymasın, sıcak tutsun ve tabanı rahat olsun ama standart sokak botu da olmasın canım. Malesef...
  12. S

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Peki bu kayma olayı çok mu aşırı? Merrell'ler için de yorumlar ikiye bölünse de satışını yapan arkadaşların da kötülemesi uzaklaştırdı merrell'den biraz. Vibram tavanların böyle ıslak zeminlerde sabıkalı oldukları söyleniyor herkesce. Tamam kayıyor ama önemsenemez derecede...

13. S

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Arkadaşlar merhaba, nette biraz araştırma yapıp burayı bulup, konuyu da okuduktan sonra bana en iyi sizlerin yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Benim esasen ne hiking ile ne trekking ile bir alakam yok. Uzun zamandır yeni bir bot almayı düşünüyordum ki daha öncesinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR