Arama sonuçlarınız

1. meteeor

22 Ağustos Mersin / Tarsus Çamlıyayla'dan Çinili Göl Üstüne Gezi (2850 Rakım)

Ynt: 22 Ağustos Mersin / Tarsus Çamlıyayla'dan Çinili Göl Üstüne Gezi (2850 Rakım) Güzel yerler,guzel ınsanlar,guzel araçlar ve guzel gunler ne mutlu yasayana..

2. meteeor

Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010) gez bakalım gez elbettekı GEZENBILIR
  3. meteeor

Motorumu Satmak Zorunda Kaldım

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım tüm ii dilek sahiplerine sonsuz teşekkurler...çok sürmez inşallah yakında dönerim aranıza..

4. meteeor

Ynt: Motorumu Satmak Zorunda Kaldım inşallah, temennimiz..
  5. meteeor

7 AY önce çok begenerek severek aldığım.Bu sure zarfında bınmeye doyamadığım,bakmalara kıyamadığım.. oto yolda slalom yaparken mükemmel keyf aldığım motorum. kırmızı BMW 1100 gs mı ekonomık nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım. çok üzüldüm,çok bocaladım.eve geldığımde o garajı boş görmek...

6. meteeor

İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs motoru olmayan gözüme gözükmesin... :-\ ( kıskandımmı ne..)

7. meteeor

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin dostum. anneyı babayı al , çık gel bı gun bı bakalım dağlarda performansı nesıl. ;D Her şey gönlünce olsun.
  8. meteeor

Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları..

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. en son fotoyu yaz sıcağında bıraz serınleyın dıye koydum..
  9. meteeor

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. bu tür organızasyonların en güzel yanı dostları görmek yeni dostluklar edınmek. emek veren herkese sonsuz tşşkr. ( en son resmi nası bağladım ama genede 1100 gs ::)))...)

10. meteeor

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. bu arada doğanın guzellıklerını de es geçmeyelım demı ama. her guzelliği yaşamak için doğaya ihtıyacımız var.

11. meteeor

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. BMW olmadan olmaz ama demii.. ;D yoksa motorum üzüzlür.
  12. meteeor

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. işte keyf işte zevk. zorlamak kırmak tırmanmak inemek batmak çıkmak işte olayın heyecanı burda..

13. meteeor

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. toprak rampada tozu dumana katanlar.arabasını sınayanlar deneyenler.. bazıları 2 denemedede olsa ,ama bakın herkes çıktı..
  14. meteeor

Ynt: Tarsus Off-Road Oyunları Fotoğrafları.. her telden karışık attım işte...
  15. meteeor

Tarsus'ta yapılan off road oyunlarına buyuk bır istek ve keyıfle katıldım.bol bol foto çekmek ıstedım ama kalabalık ve yer konumum açısından pekte ıddialı fotolar yakalaymdım ama genede arkadaşlardan gelen istekler üzerine İŞTE BENDEKİ FOTOLAR...

16. meteeor

Mersin/Tarsus Slalom Pisti Açılışına Destek Gezisi (25 nisan 2010)

Ynt: Mersin/Tarsus Slalom Pisti Açılışına Destek Gezisi (25 nisan 2010) sen al defenderini çık dağlara taşlara. biz binerız motorumuza ufak ufak.. allah buyuk... oldu olacak 3-5 resımde ben atayım bora'ya destek olsun..
  17. meteeor

Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) ..( bozulup kalan araç (3 numara) benim karaoğlandı .aslında bozulup kalma değilde izole edilmeme ve elektrik tesisatının ıslanması desek daha doğru olur. ) kusura bakmayın ben o resmı orda yaşanan heyecanı anlatmak adına koydum.nıyetım...
  18. meteeor

ANTOFF Karadeniz gezisi

Ynt: ANTOFF Karadeniz gezisi hoş bır gezı ..ne mutlu aşayana.. :-[

19. meteeor

Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) tşşkrler mrtvural ... ;)
  20. meteeor

Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana bakın işte bir kaç tanesi burdakı canavarlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri