Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2010 defender 90 hakkında düşünceleriniz?
Heytem Abicim merhabalar.Abi her yerde ve her ortamda söylüyorum sen bir Tarz sın...Ve yine Tarz ını yapmışşın yakışır abime.İyi günlerde kullanmanız dileklerimle selamlar...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Evet aynen katılıyorum size.Bu paralara hazırları var marşa bas devam et.Hatta ya nasipten bir arkadaş da varmış ihalede bende de aynısı var ben 12000 e verebilirim gibi laf etmiş.Esasında arabalarımızı resmi kurumlara verebilsek de satışları onlar...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Merhabalar .Bugün itibariyle Trabzon da yapılan ihalede 2,5 benzinli 1993 model defender araç 13,250 TL(+% 18 KDV) ye satılmıştır.Bu arabanın bu fiyatlara çıkması hakikaten inanılmaz ki;aracın çaılışıp çalışmadığı dahi bilinmiyor???
Ynt: 1993 4.0 zj yardım
Merhabalar.Araç hakkında detaylı bilgi verebilirim sizlere.Bizde bu araca baktırdık.Bilgilrinize.Yanlış anlaşılmalara sebep vermemek için özelden lütfen.
Ynt: Grand Cherokee 3.1 Td, Neden Tutulmadı.?
Merhabalar.Bildiğim kadarıyla 3.1 VM italyan motorlar ve Türkiye de tek yetkili satıcısı var(motor parçalarının).2.7 motorlar ise mercedesde de kullanılan ML270 veya E270 diye tabir edilen motorların ortak parçalarından yapılmış motorlardır. Birçok...
Ynt: Aracımı Takas Edeceğim. Bu araç Nasıl? (Disco)
Merhabalar öncelikle aracınız hayırlı olsun.Parça konusunda Kayalar otomotivi arayın bence.Sizlere çok yardımcı olacaklardır.Yerleri Yedpa Tic. Merkezinde Kayışdağı İstanbul.
Selamlar
Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati)
Seyhan Bey hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı.Bir sorum olacak sizlere.Yanılmıyorsam sizde aracınızı yükseltmişsiniz.Herhangi bir sorunla karşılaştınızmı yükseltmeden sonra. Yükseltmede hangi aparatları kullandınız biraz bilgi verirmisiniz?
Ynt: Dağlar Hakimi Niva!
Herhangi bir sakıncası yoksa ne gibi sıkıntı oldu anlatırmısınız.Aks açıları çok önemli diyorlar,bende yükseltme düşünüyorum nivaya ama siz böyle söyleyince kafam karıştı doğrusu.Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.iyi günler.
Ynt: Dağlar Hakimi Niva!
Aracınız çok şık olmuş,maşallah Allah kaza bela vermesin.Bir sorum olacak aracınızda yükseltme uygulamışsınız galiba nasıl yaptınız biraz bilgi verirmisiniz.
Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım
Aracınızı güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun.Parça konusunda istanbul da da güven oto var.Mümin beyler sahibi ilgili,dürüst ve hesaplı çelik motor yetkli parça satıcı sıdr.Bilgilerinize.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
merhabalar.ben uğur özmenoğlu.32 yaşındayım jeofizik mühendisiyim,otomotiv sektöründeyim ve Trabzon'luyum.istanbulda yaşıyorum aranızda olmaktan çok mutluyum.ayrıca land rover defender hastası ve 1986 lr 110 county 3.5 v8 kullanıcısıyım.bu oluşumda emeği olan...