Arama sonuçlarınız

1. E

DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100

Merhaba direksiyon mili sinyal kollu duruyor mu?

2. E

Defender 7.50 .16 Lastik Adet 300 Tl

merhaba lastik kaldımı fiyat ve üretim tarihi alabilirmiyim

3. E

Dodge S 100 Şanzuman?

Ynt: Dodge S 100 Şanzuman? mersedes 309 şanzumanı dimi uyan? iveco uymqa o seri kalır arazi bağlandığı zaman hoplar herhalde sormak lazım....
  4. E

Dodge S 100 Şanzuman?

Ynt: Dodge S 100 Şanzuman? o nasıl uyuyormu bunlara*?

5. E

Dodge S 100 Şanzuman?

Ynt: Dodge S 100 Şanzuman? teşşekürler olayı çözdüm.yaptırmıştım herheze tavsiye ederim eski şanzumanda 110 sürat görüyordu.bunda ibreyi dayıyoruz rampada tırmanıştada bir fark yok:)

6. E

Land Defender 110 Alıp Toplamak İstiyorum.....

Ynt: Land Defender 110 Alıp Toplamak İstiyorum..... Ayıpsın haa birde konyada bir motor ustası var karatay sanayisinde adem usta onunda işciliği çok iyi hem torna işini ve elektrik aksamınıda kendi yapıyor...
  7. E

Discovery I vs. Discovery II

Ynt: Discovery I vs. Discovery II Arkadaşlar bende dodge s100 4*4 var ama ben bunun bütün yürür aksamını 200lük dodge yaptım.Neyse lafı uzatmayayım. Şimdi yeni birtane land almak istiyorum.Tabi arada kaldım defendermi alsam yoksa discoverymi karar veremedim. Eğer defender alırsam sıfırdan...
  8. E

Land Defender 110 Alıp Toplamak İstiyorum.....

Ynt: Land Defender 110 Alıp Toplamak İstiyorum..... Alanyada dereli ali usta var.Randevu ile yapar sadece land ve dodge arabaları yapar on numara işcilik vardır.Seni kesinlikle memnun eder(bu kaporta için) Alanyada bide cipci celal usta var.Bu ustada motorda on numara kendi eli ile yapar...

9. E

4x4 Pick-up Kullanıcıları Dikkatine - MTV İndirimi

Ynt: 4x4 Pick-up Kullanıcıları Dikkatine - MTV İndirimi Merhaba arkadaşlar ben 2007 yedi model bir mazda alacağım acaba bu arazın vergisi ne olur.İndirimden sonra yani(4*4) yardımcı olursanız teşekkürler.

10. E

Dodge S 100 Şanzuman?

Ynt: Dodge S 100 Şanzuman? Yardım edecek bir arkadaş yokmu?
  11. E

Dodge S 100 Şanzuman?

Merhaba arkadaşlar Elimde 77 model s100 4*4 var ve ben bu arabanın motorunu perkins 2800litrelik dizel motor,öne mercedes 0309 hidrolik direksiyon,tek sürücü koltuk,komple boya bakım ,döşeme,difransiyeller 8 bijon as200 difransiyeli,şanzuman as200 ağır devir şanzuman,önler dualmatik yaptım. Ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri