Arama sonuçlarınız

1. Off2

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) 49 - Zahit ve Serap Sekercioglu bir sorun çıkmaz ise aranızda olmak ve sizlerle tanışmak isterler

2. Off2

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 02. Bölüm Duyurusu (Rize - Lazboard)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 2. Bölüm Duyurusu Zor Yollar, İzci ve şimdi Yol Açık serileri dünden bu güne katettiğimiz yoları gösteriyor. Hem ülkemizin engebe, tarih, deniz, kıyı şeridi, florası ve arkeolojik değerlerni tanıyor, hem doğa ile bütünleşiyor hem gençlerimize bağlı iş...
  3. Off2

Off-Road araçları

Ynt: Off-Road araçları Satılık 2008 otomatik vvti 12000 brit pack vinç yükseltme karter koruma insa turbo special 205x80x16 arka ön koruma ve çeki + orijinal bridgestone + 15 çelik cant + orijinal tampon

4. Off2

İstanbul da Etkinlik Yok mu?

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Ve daha;
  5. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Ve daha;

6. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? İşte birkaç enstantane;

7. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Satırlarınızı, yaşamışlık duygusu ile okudum. Tüm satırların ne anlamla yazıldığını kavrayanları görmek ne güzel. Şüphesiz ki bunca satır, sadece kişisel tatmin için yazılmıyor. Yazılış sebebi şudur; "geçtiğimiz yollara, dönüş için, takipeden için işaret...
  8. Off2

İlt: Abant, Mudurnu, Nallihan, Beypazari, Goynuk, Tarakli, Geyve, Sapanca Dahası mı ? Var. Eşim açısından. Herkes kafasında geziden birşeyler özümlerken, eşim, birden; "Ben oralarda yaşayamam. Çok sessiz. Hayat yok." deyiverdi. "Hayat yok." Herhalde şunu tanımlamak istiyordu; "Metrocity...
  9. Off2

İlt: Abant, Mudurnu, Nallihan, Beypazari, Goynuk, Tarakli, Geyve, Sapanca Gezi bitti. Koltuğumuza kurulduk. Haberler, diziler, esrardan titreyen eller, polisi atlatma bilmişlikleri, siyasal öngörüsüzlükler, yağma, talan, yalan, dolan, modern hayat diye yutturulan, kültürümüzde "tek dişi kalmış...

10. Off2

İlt: Abant, Mudurnu, Nallihan, Beypazari, Goynuk, Tarakli, Geyve, Sapanca http://autos.groups.yahoo.com/group/Off2/?yguid=86554113

11. Off2

İlt: Abant, Mudurnu, Nallihan, Beypazari, Goynuk, Tarakli, Geyve, Sapanca Nesini sevdim ? Dogalligini. Bu topraklar dogalligini kaybetmemis. Sanki tarihten fiskiriyor. Ayni siyaseti yasiyor. Ayni gazeteleri okuyor, ayni televizyonlari seyrediyor, ama insanlik, yasamaya devam ediyor. Biliyorum...
  12. Off2

Abant, Mudurnu, Nallıhan, Beypazarı, Göynük, Taraklı, Geyve, Sapanca Abant, Mudurnu, Nallıhan, Beypazarı, Göynük, Taraklı, Geyve, Sapanca Rota bu idi. inroad. D140, D150, D160. Tamamen simültane. Doğaçlama. Nmluya sürülmüş mermi gibi. Ne zaman ne tarafa yönleneceği, "o an kararlaştırılan"...

13. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Devam ediyor. Bir ettirmesek, sizler geleneğe sahip çıkıyorsunuz. Hiç kaleme alacağım aklıma gelmezdi. Dün bir parkur yaptık ki; inroad, bu kadar güzel olur. Ben bir "neolitik çağ" tercüman rehberi (1958), tur operatörü (1960), (yerine göre sekiz otobüs aynı...
  14. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? İnternetin bu yönüne bayılıyorum :) Onca etkinlik yazısını görmezden geleceksiniz. Ve kinaye yazılarına devam edeceksiniz. İnternet ortamını, bir "düz" haberleşme ortamı yerine, bir "serzeniş ortamı" olarak, bir "protesto mekânı" olarak kullanacaksınız...
  15. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Hava güzel, orman güzel, çamur güzel, didişmek güzel, ya çirkinlikler ? Plakamı yine çamur yedi. Onca vida, pul, sabirlemeye rağmen bir küçük hata ve plaka kayıp. Başka ? Ormana atılan demir döküm banyo küveti. Büyük boy. Bir plazanın tüm ısıcamları. Her...

16. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Çok güzel bir gündü. Katılıma teşekkürler.
  17. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? 02.01.2011 13:00 Huzur Turşu Program Oyun Alanı
  18. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Sağolunuz. Hep birlikte.

19. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Ben de bugün 66'ya giriyorum ve tüm doğaseverlerin yeni yıllarını kutluyorum. Saygılarımla.
  20. Off2

Ynt: İstanbul da Etkinlik Yok mu? Ve dosttan gelen yeniyıl mesajını yudumlamak; "Hepsi birbirinden değerli dostlarımız, 27000 yıl önce bir hamile kadın elinde 13 çentikli bir boynuzla resmedildi, meşhur “ Laussel’in Toprak Anası ”diye bilinen betimlemenin üstüne. Dahomey’lerin Gleti’si...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri