Arama sonuçlarınız

1. sahmaran

Lada Niva iç tasarımı

Ynt: Lada Niva iç tasarımı Ben neden fotoğrafları göremiyorum? :(

2. sahmaran

Sökenin Muhteşem Lada Nivası

Ynt: Sökenin Muhteşem Lada Nivası Süper!
  3. sahmaran

Nivamı Uğraştık Bu Hale Getirdik.

Ynt: Nivamı Uğraştık Bu Hale Getirdik. Çok güzel olmuş..

4. sahmaran

Sıfır Km Niva

Ynt: Sıfır Km Niva Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  5. sahmaran

Moskwitsch

Ynt: Moskwitsch

6. sahmaran

Moskwitsch

Ynt: Moskwitsch Kaç yıldır kullanıyorsunuz aracı? Çok masraf yapmanız gerekti mi, gerekiyor mu? Sinyal haricinde yedek parça sıkıntısı yaşamışlığınız oldu mu? Cevabınız için teşekkürler. Olumlu bir yorum duymak beni gerçekten çok mutlu etti :)

7. sahmaran

Moskwitsch

Ynt: Moskwitsch Dursun Usta ve Yaşar Bey yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet Yaşar bey; ille de Rus aracı olsun diye bir arzum var fakat modelini beğendiğim çok araç da yok malesef. Moskwitsch için olumlu bir yorum duymak mümkün olmayacak sanırım. :(
  8. sahmaran

Moskwitsch

'87 model bir Moskwitsch 1500 SL almak üzereyim ve sağolsun Dursun Ustanın yardımıyla araçtan anlayan bir ustaya danışma fırsatım oldu. Usta sürekli sorun yaşamak, mütemadiyen yolda kalmaya hazır olmak :) ve -vurucu son olarak da- yedek parça bulmakta sıkıntı çekmek hususlarında uyarıda...
  9. sahmaran

'93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum

Ynt: '93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum Teşekkürler. Bir de şu araca dair düşüncelerinizi alayım. http://www.sahibinden.com/emsalsiz_-68WQQaXQQ14722574WQQpXQQdisplayitem Epeydir takipteyim, 8000 idi ilk gördüğümde, düzenli aralıklarla fiyat düşüyor.

10. sahmaran

Ynt: '93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum Şifremi unutmuş olduğum için epeydir giremiyordum, teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için. Bugün bitirme tezimi onaylatıp mezun oldum ayrıca, şimdiden sonra bütçeme uygun bir Lada Niva arayışına yoğun olarak girebileceğim. :D :D İstanbul ve...

11. sahmaran

Ynt: '93 Lada Niva.. Görüşlerinizi bekliyorum Teşekkürler..
  12. sahmaran

Şu araç hakkında bana fikir verebilir misiniz lütfen, "ufak tefek çürükler başladı" deniyor açıklamada. Belirtilen özelliklerine, genel duruşuna göre fiyatı fazla mı sizce...

13. sahmaran

Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen Niva 1.7 "M" serisi nedir, ne avantajları vardır, biraz açabilir misiniz NİVA69?
  14. sahmaran

Bilecik'ten Bir Lada Niva

Ynt: Bilecik'ten Bir Lada Niva Hayırlı olsun, darısı başıma..
  15. sahmaran

Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu.

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. Üstesinden gelirim gelmesine, o konuda bir kuşkum yok. Sadece neyle karşılaşacağımı önceden bilmek isterim. Araştırmam bu yüzden. Pek çok üyenin tavsiye ettiği gibi, bir deneme sürüşünden sonra düşüncelerim netleşecektir sanıyorum. İyi günler.

16. sahmaran

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. Bu fiyata en az '90-91 model Lada Niva bulabileceğimi tahmin ediyorum, ve fakat üzerine masraf yapmam gerekirse (elzem olan muhtemel masraftan bahsediyorum) zaten nisbeten derli toplu bir aracı daha yüksek bir fiyata almakla eşdeğer olacak...
  17. sahmaran

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. Ben de anlayamadım; neyi anlayamadığınızı. Yeniden ifade etmeye çalışayım. Sözkonusu olan sert, ağır bir direksiyon. Ve çevik davranmak lazım gelen sürüş koşullarında (arazi, şehir içi, nasıl isterseniz öyle tahayyül edin) bu direksiyonun...
  18. sahmaran

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. Bunu da öğrenmiş oldum. nivatr'yi de takip ediyorum bu arada. Sağolun. Şu araca bayılmıştım, adını bile koymuştum, ancak satılmış :( http://www.sahibinden.com/ates_parcasi-08WQQaXQQ19427340WQQpXQQdisplayitem

19. sahmaran

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. Bu sertlik sürüş güvenliği açısından beni zor durumda bırakır mı yani? Hidrolik direksiyon '95 ve sonraki yıllara ait modellerde var diye biliyorum, ve şu anda bu modellere maddi olarak ulaşabilmem mümkün değil. Teşekkür ederim.
  20. sahmaran

Ynt: Eski Lada Niva'ların Direksiyon Sertliği Sorunu. Sanırım kulanacak kişinin adam değil kadın olduğu göz önüne alınarak yapıldı bu uyarılar. Ben de aşılacak bir durum olduğunu düşünmüştüm, teşekkür ederim. Şunu da danışmak isterim: 5000-6000 TL ile, çürüksüz ya da çürüğü asgari seviyede...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.