Arama sonuçlarınız

1. resistance

SATILIK GREEN DİREKT HAVA FİLTRESİ (SPOR-AÇIK TİP)

Orijinal kutusunda saklanmış, araçta sadece bir gün denenip çıkarılmış, sıfırdan farksız Green marka direkt hava filtresi satılıktır. Fiyat 100.-TL'dir. Ankara içi elden teslim edilir. İlgilenenler özel mesajla irtibata geçebilirler.

2. resistance

SATILIK JEEP CHEROKEE(LIBERTY) ÖN-ARKA AMORTİSÖR TAKIMI

2004 model Jeep Cherokee (Liberty) aracıma yurtdışından yükseltme kiti getirip monte ettim. Bu yüzden çıkardığım aracın kendi orijinal amortisörleri satılıktır. Tümü orijinal Chrysler ön-arka helezonlar ve amortisörlerden oluşan takım, tamamen sağlam ve çok iyi durumdadır, fotoğrafları aşağıda...
  3. resistance

245/70/16 ASFALT LASTİĞİ TAVSİYESİ?

Jeep Cherokee aracımda şu anda Cooper STT lastikler var ve Cumartesi günü uzun bir seyahate çıkmam icap ediyor. Bu lastiklerle 1000-1500 km yol çok zor olur. Acilen 245/70/16 asfalt lastiği almam lazım. Kumho'nun dört mevsim Road Venture APT KL51 lastikleri fena değil gibi, fiyatı da uygun...

4. resistance

Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında

Ynt: Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında Aynen öyle. Benim 3 paket toplam 35 kg. Fatura değeri de 800 küsür Dolar. Diğer "dolaylı "çözümler konusunda da satıcıyla görüştüm ama kabul etmedi. Şimdi uğraşacağız işte.. Gebze Otomotiv İhtisas meselesi düşündürüyor beni. Ne işim var benim Gebze'de...
  5. resistance

Ynt: Gümrüğe Takılan Oto Parçası Hakkında Cevaplarınız için teşekkürler. Evet, gelen malzeme Esenboğa gümrüğünde. UPS bana aynen 200 TL karşılığında malın ordinosunu faturalarını vs. verdi. Ankara gümrüğünden teslim alacağımı düşünüyordum ki, UPS yetkilisiyle telefonla yaptığım konuşmada...

6. resistance

Arkadaşlar, acil yardım/fikirlerinize ihtiyacım var. ABD'den internet vasıtasıyla aracım için yükseltme kiti aldım. Gönderi 3 paket, toplam 35 kg, 4 adet helezon, 4 adet amortisör ve iki amortisör takozundan oluşuyor. UPS tarafından getirilen paketler İstanbul'da gümrüğe takıldı. Ankara'da...

7. resistance

Goodyear Duratrac Lastik Nereden Bulurum?

Arkadaşlar aracıma 245/75/16 Goodyear Duratrac lastik almak istiyorum ama bırakın lastiği, Türkiye'de satılıp satılmadığına dair bilgi bile bulamadım ??? Ankara'da temin edebileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olabilir mi? Ya da başka şehirlerden de olsa online sipariş de verebileceğim bir yer?
  8. resistance

Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek?

Ynt: Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek? Geçtiğimiz günlerde nihayet ABD'den sipariş verdim. Zor oldu, çünkü öncelikle nelere ihtiyacım olduğunu anlamak için yabancılarla forumlarda çok uzun yazışmalar oldu, sağolsunlar yardımcı oldular. Sonra bu parçaları Türkiye'de aradım ve havamı aldım. ABD'den...
  9. resistance

Ynt: Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek? @marmariscj7: pm. Yalın bey aracınızın yükseltmesi çok iyi görünüyor, iyi günlerde kullanın. Ama 2009 model L200 ve helezonların henüz çökmemiş olduğunu da hesaba katmak lazım. Benim aracım ise 2004 model ve yayların bir miktar çöktüğü belli. Takoz/spacer...

10. resistance

Ynt: Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek? Çok teşekkür ederim. ARB Avusturalya sitesine mail atmıştım, onlar da Türkiye bayii Tarkan Bey'e yönlendirmişler, şimdi kendisinden mail geldi. Konuşallım bakalım maliyet nasıl olacak. Çünkü bu durumda Ankara'da montajı için de ayrı ödeme yapmak durumundayım.

11. resistance

Ynt: Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek? Ankara'da oturuyorum. Maalesef İstanbul işi mümkün değil benim için :-\ Ankara'da yükseltme işi yapan birileri var mı acaba??
  12. resistance

Ynt: Jeep Liberty'mi 2" Yükseltmek? Amortisor helezon da degisince zaten full suspansiyon yükseltmesi haline geliyor ki, bu da sadece poliuretan takoz kullanmaya göre çok maliyetli. Üstelik piyasada bu tür yükseltme kiti satana da henüz rastlamadım. Siz bu teçhizatı nereden ve ne kadara temin...

13. resistance

Arkadaşlar, 2004 model Jeep Liberty (KJ) aracımda 245 75 16 veya 265 70 16 gibi 30.5" civarındaki lastikleri sürtme vb sorunlar olmaksızın kullanmak istiyorum. Aracın süspansiyonuyla oynamak aslında hiç de istedğim birşey değil, ancak 2" kadar yükseltme olmadan sanırım bu tür lastikleri...
  14. resistance

2004 JEEP LIBERTY BAGAJ PERDESİ??

Ynt: 2004 JEEP LIBERTY BAGAJ PERDESİ?? Netten buluyorum ama hepsi Amerika'da.. Yok mu bir fikir :-[
  15. resistance

2004 JEEP LIBERTY BAGAJ PERDESİ??

2004 Jeep Liberty (KJ) sütlü kahve renkte bagaj perdesi arıyorum. (Haki de denebilir) Nereden bulabilirim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

16. resistance

JEEPKJ de Savrulma Problemi ?

Ynt: JEEPKJ de Savrulma Problemi ? Cevaplarınız için teşekkürler. Araçta esp olup olmadıgını bilmiyorum, nasıl anlayabilirim? İki hafta kullandıktan sonra sanırım kullanım seklim değişti ki, pek savrulma yasamadım. Zaten bu araçla birlikte yavaş ve sakın kullanan biri olup çıktım ben de:)...
  17. resistance

Ynt: JEEPKJ de Savrulma Problemi ? Bugün hafif bir yağmur vardı, kayma sorununu tekrar denemek için uygun bir fırsat oldu. 2WD modunda düz yolda, bu kez dönüş vs. de olmaksızın, gaza bastığımda arabanın arkası sağa sola savruldu. Daha sonra aracı full time 4WD moduna aldım ve ıslak zeminde...
  18. resistance

Ynt: JEEPKJ de Savrulma Problemi ? Aracın 2.sahibiyim. Fabrika çıkış ölçüsünü bilmiyorum ama şu anki lastik ebadı 235/70/16. Gözle farkedilir bir yükseltme yok gibi, diğer stock Liberty Renegade'ler ile aynı görünüyor. Az önce bu aracın bir oto dergisinin yaptığı slalom testi sırasında...

19. resistance

Ynt: JEEPKJ de Savrulma Problemi ? Evet ilk kez bu tür bir araç kullanıyorum. Bir spor araba kabiliyeti beklemiyorum tabii ama pek de yüksek olmayan bir hızda girilen bir dönemeçte hemen kontrolden çıkacak duruma gelmesi pek normal görünmedi bana. Bunun aynı şekilde 4-5 kez tekrar etmesi de...
  20. resistance

Arkadaşlar 2004 KJ aldım, ancak yol tutuşu ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Ana yola çıkarken, kavşağa girerken vs. gibi dönüşlerde birazcık sert hareket ettiğimde aracın arkası savruluyor. Hele zemin de biraz ıslaksa toparlamakta güçlük çekiyorum. Bu savrulmanın normal veya bir arazi aracı için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.