Arama sonuçlarınız

1. nurierdoğan

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

Ynt: NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular.. uludağ göller bölgesinden bi kare

2. nurierdoğan

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

Ynt: NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular.. Bursadan selamlar.
  3. nurierdoğan

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi bende de raly raıd var2005 model aynı sorunu bende yaşadım,2000 mt yukarısında inanılmaz çekiş düşüşü yaşadım ve aynı zamanda hararet de çok yükseldi sebebini bulamamıştım ama demekki bu araçlarda bu sorun varmış.

4. nurierdoğan

Uludağ'da Ramazan Gezintisi

Ynt: Uludağ'da Ramazan Gezintisi göl kenarındaki kampımız ve iftar soframız
  5. nurierdoğan

Ynt: Uludağ'da Ramazan Gezintisi evet ameliyatlardan sonra ilk kez deneme gezisinde neşat hoca

6. nurierdoğan

Ramazanda göller bölgesine küçük bir gezi

7. nurierdoğan

BURSA HÜSEYİNALAN-TUZAKLI, DAĞYENİCE DOMUZ BATAĞI

Ynt: BURSA HÜSEYİNALAN-TUZAKLI, DAĞYENİCE DOMUZ BATAĞI zorlu parkur .güzzel bir gezi olmuş görseller için ellerinize sağlık .
  8. nurierdoğan

Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012) toyota hılux 15 sene kullandım harika bi araç.resimler için teşekkürler araçta çok iyi işler yapmışsınız tebrikler şimdi nissan kullanıyorum ama toyota gerçekten iyiiiii....
  9. nurierdoğan

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır gerçekten güzel bi araç olmuş.allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

10. nurierdoğan

Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk

Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk selam.gerçekten harika bi iş başarmışsınız ,başarmışsınız diyorum çünkü çoğumuzun yapmak isteyipte bi şekilde ! yapamadığı güzel bi off road yapmışsınız tebrikler paylaşım için teşekkürler

11. nurierdoğan

3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf...

Ynt: 3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf... şahane bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.Erincek diye bi yeride ilk defa görmüş oldum Bursa da yaşamama rağmen .
  12. nurierdoğan

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) selam arkadaşlar resimler harika ,paylaşım için teşekkürler

13. nurierdoğan

TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz slm arkadaşlar bi Trabzonlu olarak yaylalarımızı ve ortamınızı paylaştığınız için teşekkürler biraz olsun oralara gitmiş gibi olduk elinize sağlık. :)
  14. nurierdoğan

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010) süper gezi olmuş tebrikler en güzelide güveç ve saç kavurma zamanı harika.... ;D
  15. nurierdoğan

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) güzel kamplı gezi olmuş fiesta yakışmış off road gezisine ;D

16. nurierdoğan

The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010 harika görüntüler resimlerden anlaşılacağı gibi güzel bir ekip oluşturmuşunuz tebrikler .....
  17. nurierdoğan

The Team 34 / Gece Gündüz Offroad Poyrazköy Polonezköy/ 1.Mayıs.2010

Ynt: The Team 34 / Gece Gündüz Offroad Poyrazköy Polonezköy/ 1.Mayıs.2010 selam,harika görüntüler müthiş adrenalin , paylaşım için teşekkürler
  18. nurierdoğan

Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)

Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009) mükemmel görüntüler gerçekten harika resimler paylaşım için teşekkürler

19. nurierdoğan

İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) bol çamurlu bi gezi olmuş ,çamurlu zamanları iyi değerlendirmişsiniz :) paylaşım için teşekkürler.
  20. nurierdoğan

Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)

Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009) müthiş resimler harika kareler paylaşım için teşekkürler arkadaşlar gözlerimizin pası açıldı sayenizde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
latteiced2

Çevrimiçi üyeler

Geri