Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Skystar Çekiş Problemi
bende de raly raıd var2005 model aynı sorunu bende yaşadım,2000 mt yukarısında inanılmaz çekiş düşüşü yaşadım ve aynı zamanda hararet de çok yükseldi sebebini bulamamıştım ama demekki bu araçlarda bu sorun varmış.
Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)
toyota hılux 15 sene kullandım harika bi araç.resimler için teşekkürler araçta çok iyi işler yapmışsınız tebrikler şimdi nissan kullanıyorum ama toyota gerçekten iyiiiii....
Ynt: Asfaltı Kullanmadan Uludağ'ın İçinde Yolculuk
selam.gerçekten harika bi iş başarmışsınız ,başarmışsınız diyorum çünkü çoğumuzun yapmak isteyipte bi şekilde ! yapamadığı güzel bi off road yapmışsınız tebrikler paylaşım için teşekkürler
Ynt: 3. Toyota Buluşması Bursa - Erincek (29 Mayıs 2010) Dikkat Bol Fotoğraf...
şahane bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.Erincek diye bi yeride ilk defa görmüş oldum Bursa da yaşamama rağmen .
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz
slm arkadaşlar bi Trabzonlu olarak yaylalarımızı ve ortamınızı paylaştığınız için teşekkürler biraz olsun oralara gitmiş gibi olduk elinize sağlık. :)
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)
güzel kamplı gezi olmuş fiesta yakışmış off road gezisine ;D
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010
harika görüntüler resimlerden anlaşılacağı gibi güzel bir ekip oluşturmuşunuz tebrikler .....
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
bol çamurlu bi gezi olmuş ,çamurlu zamanları iyi değerlendirmişsiniz :) paylaşım için teşekkürler.