Arama sonuçlarınız

1. AŞAN

İstanbul'dan Karadeniz'e - Off Road ve Kamplı Tatil

Merhaba, 98 model jeep aracım var ve yeterınce yapılı..eşim ve ben yanımıza 2-3 arkadaşımızı alıp offroad tadında karadenızı gezmek, kamp yapmak ve dogayla iç içe bir hafta geçirmek istiyoruz. Daha once boyle bır tecrubesı olan var mı? Tavsıyelere ve bana eşlik edecek arakadaslara açığım...

2. AŞAN

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Ynt: Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız?? selam cemafer, beyler ozaman baya bi kalabalık olduk
  3. AŞAN

KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011)

Ynt: KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011) Beyler Çekmeköy tarafında sıkıntı var mı biliyor musun??

4. AŞAN

Şile'de Deneme Sürüşü

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü Ve dediğimiz gibi Burak kardeş kare kasaları 2 ledık hayırlı olsun hatta 2. gezımızı bıle yaptık :)
  5. AŞAN

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Merhaba Arkadaşlar, Çekmeköy'de oturuyorum. Duyduğuma göre çekmeköy'de güzel gezi rotaları varmış, daha önce gezen varsa öneri yapmasını rica ederim, biz arada sırada ormana giriyoruz ama hep aynı yerlerde dolaşmaktan biraz sıkıldık bize biraz yol gösterin. Teşekkürler

6. AŞAN

Bu pazar yani 27 şubat Çekmeköy taraflarında sabah offroad yapmak isteyenler...

Arkadaşlar, Gezilerin oldugu bolume baktım ama hiç güncel gezi goremedim. Yarın sabah 2 jeep çıkmak istiyoruz, hali hazırda geziye çıkacak grup var mı? Teşekkürler,

7. AŞAN

XJ Team - Şile gezimiz için fikir ve tavsiyeler..

Ynt: XJ Team - Şile gezimiz için fikir ve tavsiyeler.. selam, ben bu gezıden daha ust sevıye zor bır gezı dusunemıyorum acıkcası.. baya baya zorladık.. :) ama dediğinize gore daha zoru var.. artık gordukce anlayacagım dıye dusunuyorum. bu hafta sonu için haber bekliyoruz herkesten.. pazar sabah...
  8. AŞAN

Ynt: XJ Team - Şile gezimiz için fikir ve tavsiyeler.. Gecen haftasonu 2 jeep şile taraflarında gezdık.. çok eğlendik, bu hafta hazırda gıden varsa bızıde davet ederse seviniriz.. vinç olayını dert etmeyın biz 1 vinci 2 kişi kullanmayı öğrendik :)) sevgiler,
  9. AŞAN

Arkadaşlar, belki beni hatırlarsınız. Once kare kasa arıyordum ve forumda araştırma yapmaya baslamıstım. Ardından aradıgım aracı buldum ve aldım. ondan sonra yukseltme, jant ve lastık aradım onlarıda buldum ve aldım. Şimdi sıra geldı bunun keyfını surmeye..Komşum ve sevgılı dostum Burak ıle...

10. AŞAN

Jeep XJ team - Şile gezisi için tavsiyeler

Ynt: Jeep XJ team - Şile gezisi için tavsiyeler Doğru haklısınız, teşekkürler.

11. AŞAN

Jeep XJ team - Şile gezisi için tavsiyeler

Arkadaşlar, belki beni hatırlarsınız. Once kare kasa arıyordum ve forumda araştırma yapmaya baslamıstım. Ardından aradıgım aracı buldum ve aldım. ondan sonra yukseltme, jant ve lastık aradım onlarıda buldum ve aldım. Şimdi sıra geldı bunun keyfını surmeye..Komşum ve sevgılı dostum Burak ıle...
  12. AŞAN

Kare kasa 3,5" yükseltmeye göre lastik arıyorum..

Ynt: Kare kasa 3,5" yükseltmeye göre lastik arıyorum.. 31 yada 32 olabilir. teşekkürler,

13. AŞAN

Kare kasa 3,5" yükseltmeye göre lastik arıyorum..

Merhaba Arkadaşlar, Kare kasa Cherokeem için çıkma jant lastik arıyorum. Hani olurda alıp takıp beğenmeyen arkadaşlar vardır belki? İlk etapta ebat farketmez, 3,5" yukseltmeye sığsın yeterli, herhalikarda şuankilerden iyi olacağı kesin çünkü. Aracımı yarın yükseltiyorum ve acil lastikle...
  14. AŞAN

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum Yılda 18000 km yaparım. Tahminimce bu arabayı hevesimi aldıktan sonra 1 yıl içersinde satarım bilemediniz en fazla 1,5 yıl. Şimdiye kadar 1,5 yıldan fazla kullandığı aracım olmadı. Bu şekilde baktığımızda taktırmamam daha mantıklı görünüyor. Yorum ve önerileriniz için...
  15. AŞAN

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum Merhaba Arkadaşlar, 98 model hiç araziye çıkmamış ve Lpg takılmamış araç aldım. Sağında solunda ufak tefer vuruk çizik var ama onlar hiç sorun değil. Aracımın yürüyeni ve motoru çok çok iyi durumda maşallah. Şimdi sıra LPG'ye geldi. Benzin fiyatı 3.96. Lpg fiyatı...

16. AŞAN

Kare Kasa Arıyorum

Merhaba, Araziye girmemiş, uygun fiyatlı kare kasa arıyorum.. Hemen alacağım.. Sadece yükselticem ve lastik. Arkadaşım aldı ve sıra bende. Sevgiler
  17. AŞAN

Şile'de Deneme Sürüşü

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü Resimlerde gördüğünüz mavi sweatshirt lü kare kasa alacak arkadaş benim :) Burak'ın da söylediği gibi acilen bir kare kasa almak istiyorum, CJ-5 le kare kasa arasında çok düşündüm ve şuan itibari ile kare kasa diyorum başka birşey demiyorum. Bu hafta alsam...
  18. AŞAN

Off-road Lastiği

Ynt: Off-road Lastiği evet haklısın bende yazarken tereddutteydım. saolun. yukseltıcem bıraz once lastıgı bulmam gereklı.. tesekkurler

19. AŞAN

Off-road Lastiği

Az kullanılmış suzuki Jımny'ye uyumlu arazi lastiği arıyorum. 235 70 15 tercııgmdır. tesekkurler,
  20. AŞAN

Jimny Aksesuar (Ön koruma, yan basamak)

Ynt: Jimny Aksesuar (Ön koruma, yan basamak) Merhaba, Bizde 2 kişiyiz bide ufak bir Jack Russell ımız var ve bu şekılde ancak sıgıyoruz yanı bu arac aslında 2 kısı ıcın ıdeal arkaya ancak bır bebk koltugu yada esya atılabılır. Guvenlık konusuna gelınce bence ortalama yere yakın olan bır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri