Arama sonuçlarınız

1. A

Kütahya Kalesi

Ynt: Kütahya Kalesi bilgiler ve fotograflar için çok teşekkürler :)

2. A

Aizanoi Antik Kenti

Ynt: Aizanoi Antik Kenti işkence odası değil :) kurban odası ... girdim çok büyük bir yapı bu güne kadar nasıl dayandı ( gediz depremini hatırlatırım) hayret ettim görülmesi gerek nadir yerlerden birisi. biraz daha ileride stamyum ve anfi tiyatro var. bu yapının dünyada bir eşi daha yok. ayrıca...
  3. A

Tata T 35 Kamyonetlerini Unimog Şanzıman ve Dingilleri takılabilir mi ?

Ynt: Tata T 35 Kamyonetlerini Unimog Şanzıman ve Dingilleri takılabilir mi ? elimde bir tane t35 bir tane telcoline bir tane mitsubishi L200 var.. t35 çok dayanıklı bir araç lakin kazada yaptık olanlaıda gördük. kupa hurdaya çıktı yeni kupa taktık. şasede hasar vardı düzelttirdik ön dilgilde...

4. A

Unimog Arıyorum

Ynt: Unimog Arıyorum aradığınız aracın özelliklerini bilmiyorum ama istanbulda aşkın jeep de çok güzel bir unimog var fiyatı 27.000 den baya bi aşağıya düştü web sitesinde off-road araçlar bölümünde bulabilirsiniz. imkanım olsa şu an ben alırım o aracı .. muhakkak aracı bir inceleyin.
  5. A

Kütahya Genel Bilgiler

Ynt: Kütahya Genel Bilgiler kütahyalı olarak okudum şaşırdım. bir çoğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum . ellerine sağlık. :)

6. A

L200 Alırken İyi Düşünün!.

L200 Alırken İyi Düşünün!. korktum :S az önce siteye üye oldum . yarında L200 4x4 ( sıfır ) alıcaz nasip olursa birden araçtan korktum. biz iş için kullanıcaktık ama. elimizde 2 adet tata marka araç var parça sorununu çözdük neredeyse bir çok parçasını ankaradan istanbuldan çıkma yada servisten...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri