Arama sonuçlarınız

1. S

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme torsiyonlu araçlarda kitin içeriğinde sadece torsiyon mili ve salıncakdaki torsiyon ayar parçasımı bulunuyor yoksa daha farklı parçalarmı var

2. S

ranger yükseltme

Ynt: ranger yükseltme Merhabalar 2007 model fakat eski kasa ranger sahibiyim.Aracın yüksekliği beni tatmin etmiyor gerçi diferansiyelin ve ön beşiklerin yüksekliğiyle ilgili şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım ben aracımı kit vs kullanmadan yükseltmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız...
  3. S

Benim Keçiyi Sizlerle Tanıştırmak İstedim

Ynt: Benim Keçiyi Sizlerle Tanıştırmak İstedim Erkan abi kazasız güle güle gezmeniz dileğiyle. Birde bir sorum olacak size; araçta sanırım yükseltme kiti takoz vesair bişey yok gibi duruyor, yan barlar ve susturucu arazide sıkıntı olmuyor mu?

4. S

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA erkan abi mrb dursun ustamın bana derman olacağında şüphem yok bende bu işlerle içli dışlıyım tabi bi profosyonelliğim yok ustalığımda.Yetkili bi ağır vasıta servisinin yedek parça departmanındayım.Yaklaşık 7 yıldır otomotiv sektöründe faliyetteyim konulara yabancı değilim...
  5. S

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA Merhabalar; Dursun abi boludan efe ben henüz tanışmıyorum ama ilk fırsatta sizi ziyaret etmek istiyorum.bu 4x2 sistemi nasıl uygulanıyor.nereye nasıl monteediliyor ağır seri gibi herhangi kollamı kumanda ediliyor eğer gördüyseniz biraz aydınlatırmısınız.birde bunu kullanmak...

6. S

Niva İçin Alt Koruma.

Ynt: Niva İçin Alt Koruma. teşekkürler ustam

7. S

Niva İçin Alt Koruma.

Ynt: Niva İçin Alt Koruma. merhaba bu aracın lastik ölçülerini öğrenebilirmiyim saygılar
  8. S

1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) emeğinize sağlık çok güzel bi topluluk
  9. S

Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) geçmiş olsun

10. S

Çamur canavarıyla ilk tecrübe ve acil yardım

Ynt: Çamur canavarıyla ilk tecrübe ve acil yardım bu site şuana kadar gördüüm en iyi forum sitesi belki yalnış konuda bnu dile getiriyor olabilirim ama herkez birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor.öncelikle kurucularımıza sonra sitedeki tüm üyelere sonsuz teşekkür ediyorum.çok...

11. S

Bilecik' ten Lada Fotoğrafları

Ynt: Bilecik' ten Lada Fotoğrafları ustam çok doğru söylemiş lada bu tam bir keçi güle güle kullanmanız dileğiyle
  12. S

Arkadaşlar Bu Sorun Her Niva da Var mı?

Ynt: Arkadaşlar Bu Sorun Her Niva da Var mı? merhabalar ben 1 aylık bir nivacıyım vibrasyon yok uğultu var ise bana kalırsa ön şaft ve diferansiyellerden geliyordur.şanzıman indirmektense ön şaftı sökmenizi nacizane tavsiye ederim.Ayrıca niva hakkındaki konforsuz,aşırı vibrasyonlu,aşırı sesli...

13. S

1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel )

Ynt: 1995 Discovery Yapım Hikayesi... ( Hakkı Tunçel ) güle güle kullanın
  14. S

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 hayalimdeki araç
  15. S

Sadece Niva

Ynt: Sadece Niva Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık bi de şanzıman ve difransiyelde herhangi bir modifikasyon var mı?

16. S

s1 Şampiyonu Suzuki x90

Ynt: s1 Şampiyonu Suzuki x90 nefis olmuş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt