Arama sonuçlarınız

1. zooteknist58

Samurai Yedekleri

Ynt: Samurai Yedekleri Telefon numaranızı yağar misiniz

2. zooteknist58

Samurai Yedekleri

Ynt: Samurai Yedekleri Umarim vardır.
  3. zooteknist58

Samurai Yedekleri

Ynt: Samurai Yedekleri elinizde gösterge paneli(96 model ) mevcutmudur cok acil dönüş yaparsanız sevinirim

4. zooteknist58

(alınık) 1996 Model Veya Üstü Suzuki Samurai Alacağım

Ynt: (alınık) 1996 Model Veya Üstü Suzuki Samurai Alacağım Merhabalar eğer düşünürseniz 96 helezon yaylı samurai var bende sahibinden.com ilan numarasi 165966313
  5. zooteknist58

İkinci Arazi Aracım Galiba Samurai Olacak.(bilgilerinize İhtiyacım Var...)

Ynt: İkinci Arazi Aracım Galiba Samurai Olacak.(bilgilerinize İhtiyacım Var...) öncelikle merhabalar. arkadaşlar bir çok konuda gerekenleri söylemişler. bende eski bir Niva'cı yeni bir samurai kullanıcısı olarak Niva daki "konfor"u samu da arama bende almadan önce buradan yardım almıstım bir...

6. zooteknist58

Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))

Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :)) bilgi için teşekkür ederim... ama anlaşılan samucular niva'cılar gibi değil... ben ne öğrendiysem niva hakkında buradan öğrendim.. samu hakkında yardımcı olacak kimse yok galiba payloaşımı sevmiyoruz?

7. zooteknist58

Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :)) bilgi için teşekkürler peki ebatlar konusunda araçta herhangi bir oynama yapmadan bahsettiğim ölçülerde lastik takmam uygun olur mu !
  8. zooteknist58

Öncelikle tekrar merhabalar.. Ayrılmak her ne kadar zor da olsa uzun bir LADA NİVA macerasından sonra, 96 model samurai ile aranıza katıldım... Niva'mı bu siteden öğrendim umarım samurai de de aynı şekilde olur temennisinde bulunduktan sonra; belli başlı sorularım olacak üstadlara! aracı alır...
  9. zooteknist58

Sivas - Sızır ; Çat Ormanları..

Ynt: Sivas - Sızır ; Çat Ormanları.. aslında bu sadece bölgenin ufak bir kesiti daha nice güzellikte yaylalarımız var. doğa sever tüm dostlarla orada olmak daha bir güzel olacaktır. @byseyyah iletişeme geçersek seve seve rehberlik yaparım... etemulutas@hotmail.com 05064840990

10. zooteknist58

Sivas - Sızır ; Çat Ormanları..

Ynt: Sivas - Sızır ; Çat Ormanları.. evet arkadaşlar geçen hafta ufak bir gezi yaptık Sızır'da doğa uyanmış sular çağlamış cennet resmen yeryüzüne inmiş...

11. zooteknist58

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil Kusura bakmayın telefon köyde kalmıs yarın gelecek .... hayrola bir sıkıntı mı oldu Aladdin Bey ?
  12. zooteknist58

Lada Nivam Sorunlarım

Ynt: Lada Nivam Sorunlarım Niva bir aşk'tır ilk sevgili gibidir. Kim ne derse desin arkadaş VAZGEÇİLMEZDİR. çocukluk hayalimdi aldım bir sürüde masraf yaptım toparladım ama bir gün olsun tüh ya demedim... Şimdi satıyorum kızıl keçimi ama yine vazgeçmiycem Lada Niva dan daha iyisi yüksek...

13. zooteknist58

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil Alaaddin Bey'e teşekkür ediyorum. Beni büyük bir görüntü kirliliğinden kurtardı... Konu başarıyla amacına ulaştı, bir teşekkürde Gezenbilir ailesine...
  14. zooteknist58

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil şimdilik tek parça yeterli olur suan zaten fazla durumumda yok işin açıkcası . ama haziranda takımın diğer parçalarınıda alırım kesin yedek dursun belli oldu bolca kıracaz. :)
  15. zooteknist58

KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON

Ynt: KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON lastikler ve özellikle şnorkel çok şık durmuş, Kaner Usta heveslendiriyorsunuz bizi ama buralarda bunu yapacak usta yok hevesimiz kursağımızda kalıyor... benim keçi çok kıskandı !

16. zooteknist58

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil anladım bilgi için teşekkürler ama çıkarttıktan sonra işlem yapamacayagım için bence gizlemek en doğrusu :) yaza kadar idare etsin yazın komple çürük ve boya tamiratına girecek araç. ama bu dodikler olmayınca da cok sadece duruyo araç. tekrar ilgi için teşekkür ederim...
  17. zooteknist58

aksesuar yardımı acil

Ynt: aksesuar yardımı acil neden sokmemı ıstedınız ? ayrıca sadece gösterdiğim parça sizde mevcutsa gönredirisenız cok mutlu olurum... fiyat önemli değil.kargo bilgilerini gönderebilirim hrmrn
  18. zooteknist58

KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON

Ynt: KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON hevesimiz kursağımızda kalşıyor :((

19. zooteknist58

NİVA FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIR ?

Ynt: NİVA FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIR ? çok teşekkür ederim bilgi için. şuan bendekiler çalışmıyor.çalışır duruma getirmek istiyorum silecek motorları arızalı diye tahmin ediyorum su ta fışkırtmıyor... interntten baktıgım kadarıyla ben bu parçaları bulamadım nereden ve nasıl temin edebileceğim...
  20. zooteknist58

NİVA FAR YIKAMA NASIL ÇALIŞIR ?

arkadaşlar bu far yıkama nasıl çalışır hangi kol düğme artık her ne ise bilen bir arkadaş beni aydınlatabilir mi !

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri