Arama sonuçlarınız

1. M

Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? merhaba, ben de aynı konuyu araştırmıştım, nette ararken outback e lpg taktıran ve başarısız olan bir uygulama vardı. hatta prins denemişlerdi olmamıştı. sorunlu olur gibi geldi ve vazgeçtim, tabi sadece bundan değil. outback çok satan...

2. M

Subaru forester offroad hatay

Ynt: Subaru forester offroad hatay güzel bir aktivite olmuş, resim ve videolar için teşekkürler.
  3. M

Grand Vitara'da ESP

Ynt: Grand Vitara'da ESP olsa kesinlikle iyi olur, virajlarda, buzlu, kaygan yollarda aracı dahat kontrol altına almanızı sağlar. youtube da grand vitara esp diye yazarsanız esp li esp siz farkını gösteren videolar var faydalı olur. bu arada benim aracımda yok, olmasını isterdim ama olmasa da...

4. M

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı Değerler doğru ise süper bir cihaz, bu kadar detaylısı yeni kasalarda bile yok. maliyet nedir acaba ben de merak ettim.
  5. M

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum herkese merhaba, 2.5 xt kullanan arkadaşlar ortalama yakıt tüketiminden bahsedebilirler mi? teşekkür ederim.

6. M

Xl-7 ime Çarptılar :(

Ynt: Xl-7 ime Çarptılar :( geçmiş olsun, hafif atlatmışsın. tampon değiştirerek hal olur herhalde.

7. M

PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET

Ynt: PİRELLİ 225/65/17 PİRELLİ SCORPION İCE 4 ADET merhaba, ilan güncel mi acaba?
  8. M

Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu herkese merhabalar, bende lpg den benzine geçme olayı hiç olmadı, ayrıca motor arıza ışığı hiç yanmadı, lpg kokusu da duymadım ama 150-160 km hızlara da hiç çıkmadım. performansının vasat olmasından dolayı gereksiz yere...
  9. M

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu Merhaba, Bende de 2006 5k Manuel GV var, Temmuz ayında BRC taktırdım, yaklaşık 7000km oldu, şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Dolayısıyla BRC yi tavsiye ederim. Hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama Bursa da Nira...

10. M

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz Merhabalar, Oksijen sensörü için durum nedir bilemiyorum ama ben bana denilen parçaları araştırdım, muadilleri var ve yarı fiyatına, bence hemen arabayı satmak yerine bu ihtimali değerlendirirseniz daha iyi olur. forum da ve nette yaptığım araştırmada...

11. M

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz Merhabalar, Konu eskimiş ama aynı şeyleri yazıp tekrar başlık açmak istemedim, bir ay önce ben de 2006 GrandVitara 2.0L 5K MT araca sahip oldum, aracı bir kullandıkça sizin Uğur Bey'in izlenimlerinin aynılarını bende de oluşmaya başladı...
  12. M

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, aracınızla kazasız belasız sürüşleri dilerim. artık ben de teleflex veya brc ikisinden birine karar verip taktıracağım. iyi günler.

13. M

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı estağfurullah, cevap için teşekkür ederim. Ben de o zamanlar xl7 ile ilgilendim ama daha sonra g.vitara 5k aldım, 2006 model, düz vites ve benzinli. şimdi arabama alışmaya çalışıyorum.
  14. M

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu takip diyelim, belki paylaşmak isteyen olur.
  15. M

Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu lpg de son durum nedir acaba ? taktıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

16. M

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Merhaba İlhami Bey, Yazdıklarınızı uzun zamandan beri takip etmekteyim, özellikleri xl7 ile alakalı olanları. Son durum nedir acaba? Araçtan memnun musunuz? Ben de böyle bir araç düşünüyorum tavsiye eder misiniz? iyi günler.
  17. M

Satılık 2003 Model Forester 2.0XT

Ynt: Satılık 2003 Model Forester 2.0XT Oğuz Bey Merhaba, araç hala satılık mı? Malum sitede sizin ilanınızı gördüm, eğer satılıksa görüşebiliriz. iyi günler.
  18. M

Forester Freni Hakkında!

Ynt: Forester Freni Hakkında! arkadaşlar merhaba, forumu uzun zamandan beri takip ediyorum, aynı zamanda bugünlerde forester almak için epey araştırma yaptım. Bu gün gene bir kaç forester baktım, tüm foresterlada 2003, 2004, 2005 xt turbo olanlarda arkalar kapmana mı yoksa disk mi? teşekkür...

19. M

subaru 2.el ''SADECE SUBARU ARAYANLARA'' başlık kalsın lütfen

Ynt: subaru 2.el ''SADECE SUBARU ARAYANLARA'' başlık kalsın lütfen Merhaba, Ben de , 2003, 2004, 2005 xt forester ile ilgileniyorum, satmayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
  20. M

forester 2005 satılık takaslı

Ynt: forester 2005 satılık takaslı hala satılık mı, acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR