Arama sonuçlarınız

1. aequitas

Aranıyor - 1996 Model - 5,2 ZJ

mrhblar.konular arasında öyle bır merakıma baglı olarak arastırma yaparken garıp bır tesaduftur benımkıne bırebır uyan bır ılanla karsılastım.gercı o gecen sen eylul yada ekım ayında dıalog gecılmıs sımndıkı akıbetıu nedır bılmıyorum. neyse benzer olan nıtelıktekı habere de gelınce 92 model...

2. aequitas

Aracım Zj 1998 5.9

Ynt: Aracım Zj 1998 5.9 slm öncelıkle böyle bi şahaser yaratıp buna sahip olduğunuz için sizi tebrik ederim kıskanmadım dersem yalan olur.ama maşallah diyeyim nazarım değmesin.. caım kardeşim sana sorum şu olacak 98 5,2 ye senin bu sadece jant+ lastik+ yükseltme uygulayacağım bana bunun...
  3. aequitas

LSD Limitli defransiyel kilidi

Ynt: LSD Limitli defransiyel kilidi aydınlatıcı bilgileriniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkurler. :)

4. aequitas

LSD Limitli defransiyel kilidi

Limitli kaydıgaç" dediğiniz şeyin orjinali, Limited Slipped Diff..., Türkçesi: Limitli defransiyel kilidi olmasımı avantaj almamasımı? hangisi daha çot tutulanı.avrupadamı amerekandamı var ne işe yarar i
  5. aequitas

Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ? bence çok şekilsiz ve bi o kadar emniyetsiz duruyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR