Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar.
3k grand vitara 2004-2005 model düşük kilometrede orjinal araç bakıyorum.
tutulan renk hangisidir ?
nelere dikkat etmeliyim ?
bu sitedeki abilerde varmı bildiğiniz , dosta gidecek :) ;)
ilgilenen herkese teşekkürler.
Ynt: Jımny Den Vıtara 16. 3k Ya Geçiş Yapmak
ben de araç almayı düşünüyorum. jimny ile vitara arasında ama birazcık vitaraya daha sıcak bakıyorum. konuyu merakla takip edeceğim.( hayırlısı olsun )
1996 samurai bakınıyordum. bu model yılında hem makaslı hem de helozonlu üretimleri var.hangisi iyidir, fiyat olarak hangisi ne kadar fazla isterse doğaldır? bi de helozon iyi ise neden bu aracın 2002 modeli makaslı? herkese teşekkürler.
herkesin işi gücü rast gitsin.
1996 samurai bakınıyordum. bu model yılında hem makaslı hem de helozonlu üretimleri var.hangisi iyidir, fiyat olarak hangisi ne kadar fazla isterse doğaldır? bi de helozon iyi ise neden bu aracın 2002 modeli makaslı? herkese teşekkürler.
herkesin işi gücü rast gitsin.
Ynt: bu sitede satılık suzuki samurai varmı ve temizliği nedir
ben de maraşta ikamet ediyorum.maraş ve yakın illerde de samu var.inanın bana tamamı antalya,muğla dan gelmiştir.
ama satarken şöyle derler: oralardan araba almayın rente vermişlerdir,yaramaz...
20 yaşında samurai sanki 20 yıldır...
Ynt: ekonomik 4x4
3 yıl önce niva almıştım. parça ucuz ve bol içide suzukilerden çok çok genişti. 6 ay dayanabildim.parça ucuz ve bol tofaş parçaları uyuyordu ama sürekli arıza vermesi sinir bişeydi ve yakıt uçuktu.
Ynt: ekonomik 4x4
çok teşekkürler ttogan ve ckaya
almasına suzukı 3k alacağımda;
uzun yıllar binmeyi düşündüğüm için keşke demek istemiyorum.
(yakıt-arıza-yedek parça..)