Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Arkadaşlar geçen kış için hazırladığım fakat hiç bir etkinliğe katılamadığım 4x4 aracımı (suzuki Grand Vitara) Bu yıl kışa girmeden sattım. Şu an Audi A6 Quattro Karlastikleri takılı aracım var bu araçla Kamp yerine ulaşım sağlamam mümkünmü ...
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)
Bende Bütün işlerimi ayarlayıp TV nin başına oturmuşken "Batıya Doğru Akan Nehir" isimli programı TRT Belgeselde gördüm sanırım yayın saati değişti :(
Ynt: SATILIK 87 DEFENDER DİZEL
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Saygılar
Galiba böyle bir araç almak yerine kendi Suzuki GV ddis imi birazcık modifiye ederek idare etmeye çalışacağım
Volkan
Ynt: TEK VE SON FİYAT ***1,250 TL*** BF GOODRİCH MUD-TERRAİN 255*75*17 SIFIR 5 ADET
Batuhan bey
Yanıtınız ve bilgilendirmeniz için çok teşekkürler bu durumda galiba benim Lastik & Jant ölçülerini değiştirmem gerekiyor :(. Siz bu konuda Bana ölçü öneriniz olabilirmi acaba ?
Bu arada ürün...
Ynt: TEK VE SON FİYAT ***1,250 TL*** BF GOODRİCH MUD-TERRAİN 255*75*17 SIFIR 5 ADET
Merhaba bu boyutta bir lastik orjinal 2007 suzuki grand vitara ya olurmu (manuel dizel). üzerinde 235/65 r17 lastik var ?
Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA
O zaman bize en yakın yer olarak kocaeli gözüküyor. Site genelinde kocaeli lastikçiler sitesinde referans olunabilecek esnaf varmıdır acaba.
Saygılar
Volkan
Ynt: UCUZ 4X4 LASTİK NASIL BULURUM ANKARADA
Arkadaşlar merhaba,
Gerçekten çok güzel bilgiler bunlar. Necmi usta gibi istanbul içinde hizmet alabileceğimiz yerler varmı acaba. Bende 2007 Suzuki Grand vitaraya (ddis) lastik yada lastik&Jant eklemek istiyorum.
Saygılar
Ynt: Neden Dacia Duster?
Arkadaşlar ilk önce konu oturmuş ve daha seviyeli hale gelmiş. bende sizlerle bir kaç foto paylaşmak isterim. (Yakın zamandada boyle bir projeye başlama niyetindeyim).