Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Navara Kullananlar
benim arabamda 2006 model ama anahtar girişi var.onun üstünde plastik kapak vardır anahtar girişi görünmemesi için onu çıkarmanız gerekiyordu..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
herkese iyi akşamlar konu umarım aktifdir.bi sorum olacam yardımcı olurmusunuz.aracımın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum hem arazi hem asfalt kullanımı için önerileriniz ne olur hangi markaları? aracımda şu anda 265/70/R16 lastik var 2006 model navara 4*2
aracınız...
herkese iyi akşamlar konu umarım aktifdir.bi sorum olacam yardımcı olurmusunuz.aracımın lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum hem arazi hem asfalt kullanımı için önerileriniz ne olur hangi markaları? aracımda şu anda 265/70/R16 lastik var 2006 model navara 4*2
Ynt: Element Trade
daha önce sordum ama cevap alamadım ilk resimdeki navaranın krom ayna kapaklarını nasıl bulabilirim sizin ürününüz mü yoksa başka bi firmanın mı
iyi geceler element trade bişey sormak istiyorum aracın krom yan ayna kapaklarını nerden temin ettiniz markası yada hangi firmenın ürünü belirtebilirmisiniz saygılar...
aslında benim memleketim TRABZON.ARAZİ VE YAYLALARI ÇOK SEVERİM VE DEVAMLI KÖYE ve YAYLALARA GİDERİM ama büyük jantlar çok hoşuma gidiyor napıyım,biraz abartmış olabilirim 22 hele baya büyük olmuşyanıt için teşekkür ederim....
herkese merhaba siteye yeni katıldım 2006 model navara sahibiyim aracıma en az 18" olmak üzere 20veya 22" jant yaktırmak istiyorum istanbulda oturuyorum bana internet adresi yada bilgi alabileceğim başka bi yer verebilirmisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler