Arama sonuçlarınız

1. C

LT225/75/16 Cooper Discoverer STT

Ynt: LT225/75/16 Cooper Discoverer STT selam 245/70/16 ile nasıl b ir farkı var bilemiyeceğim, lastik olayından pek anlamam. Niva için almıştım fakat uyum sağlamadı, Nivaya ağır geldi bu lastiklerin adetfiyatı sıfırları 275 milyon civarında, ben size çiftini son 350 liraya pazarlıksız...

2. C

Lastik satışı (Cenklas)

Ynt: Lastik satışı (Cenklas) Selam 7.50 14, yada 195-R-14 çamurdada kullanabileceğim lastik varmıdır? Teşekkürler...
  3. C

LT225/75/16 Cooper Discoverer STT

Merhaba arkadaşlar Elimde 2 adet Cooper marka Discoverer Stt lastik bulunmakta lastik ebatları LT 225-75-16 lastikler sıfır ayarında olup herhangi bir patlak yırtık yada yıpranma sözkonusu değildir. 4 adet lassa Ok 144 600/16 lastikle takas edebilirim almayı düşünen arkadaşlarla fiyatta...

4. C

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Aksaray pera otoda var komple 250 tl dedi ön konsülden arka koltukların oraya kadar. sağ sol komple tek parça "orjinal"
  5. C

Niva karter koruma

Ynt: Niva karter koruma http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46217.0

6. C

Garip Bir Durum İçin Yardım

Ynt: Garip Bir Durum İçin Yardım Ben daha yeni niva kullanıcısı olmama karşın arabaların dilinden anlarım diye düşünerek bir tahminde bulunmak isterim :D Debriyaj balatasını bi kontrol ettir ;)

7. C

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam arkadaşlar aranıza benide kabul edermisiniz İsmim nickle aynı istanbul güngören de ikamet etmekteyim Avcılık vede balıkçılık en büyük hobimdir. şimdi birde bu hobiye paralel olarak lada niva edindim. sizlerin tecrübelerinde faydalanmayı çok isterim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri