Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
3.5 benzinlinin cd yi maille atabilirseniz çok makbule geçer
yolakxx@hotmail.com
Ynt: bu pajero hakkında düşünceleriniz
Pek bulaşmayın arkadaşımın aracıydı.Altı silindir benzinli motor vardı üzerinde 2.5 minibüs motoru takıldı üzerine şanzuman devirleri tutmadı araç çok fazla yakıyor.140 km yi de geçmiyor.Süratın pek bir önemi yok ama çok yakıyor.
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel
Allah kaza bela vermesin Mücahit abi.Senin aracı ilk gördüğümden beri bendede hastalık başladı. İnşallah bende bir Toyota sahibi olurum.:)
Ynt: Bu Araç Alınır Mı?
Sahibinide tanıyorum ben dün akşam pazarlığını yaptım gidip araca baktım motor istiyor.arka kapak vuruk.ve boyansa çok daha güzel olur.kapılarda nokta nokta ezikler var çok miktarda. arka çamurlukların ordada macun düzgün zımparalanmadan boya yapılmış izler var.kaputla...
Ynt: Bu Araç Alınır Mı?
araç motor istiyor.dıştan kaporta aksamıda çok kötü.kaput falan aralık arka çamurlukları yapan ustanın elinde kalmış macun izleri belli oluyor.en önemliside araç motor istiyor.Bilginize