Arama sonuçlarınız

1. guard07

ilker oto mekanik

Ynt: ilker oto mekanik İlker Ustayla tanıştım, sanzuman ve direksiyon kutusu sorunlarımı kısa zamanda cozdu...tesekkur ediyorum..

2. guard07

Yükseltme Kitleri Geldi

Ynt: Yükseltme Kitleri Geldi Tesekkur ederim...Cebinizden arayip bilgi alacagim...
  3. guard07

Yükseltme Kitleri Geldi

Ynt: Yükseltme Kitleri Geldi Selam Bu kitleri uygulayan, tavsiye edebileceğiniz ustamiz var midir ? sinan

4. guard07

ilker oto mekanik

Ynt: ilker oto mekanik adres bilgis var mı ?
  5. guard07

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... lastiklerim gelirse ??? ben ordayim ! ;D

6. guard07

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Faruk Abiyi ve Ekibin diğer üyelerini gönülden tebrik ediyorum...yolunuz açık olsun....

7. guard07

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Yapilan egitim organizasyonunda Basta Ahmet Baskan olmak uzere, emegi gecen herkese tesekkur ederim. Cok guzel bilgilerle donandim. Nuri Abiye beni kurtarma organizasyonundaki yonetimi ve warn wincine acimadagi icin de ayrica tesekkur ediyorum. Saygilarimla sinan
  8. guard07

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Ahmet Hocam, Runner kanali bize vız gelir...sen yuru de biz yururuz...nasıl olsa cekip cıkaran olur ;D Eğitim icin verdiginiz destekler icin simdiden sana ve ANTOFF ekibine tesekkurlerimizi bir borc biliriz ( Tum acemiler adına konustum ::) ::) ) Pazar gunu tam...
  9. guard07

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...

10. guard07

El Telsizi Kullanımı

Ynt: El Telsizi Kullanımı Merhaba, eger butcen elveriyorsa, 150 usd civarında olan pmr telsizleri ( kirusun , motorola ) tercih tmelisin..gorusme mesafesi, pil omru, boyutları ve darbe dayanıklılıgı oldukca iyi ...digerleri benim icin oyuncak sınıfında kalıyor. kolay gelsin

11. guard07

Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı

Ynt: Fiber Uzmanından XJ-ZJ Ön Cam Siperliği ve XJ Dodik İmalatı Selam, Ben de zj me dodik istiyorum.. kalıp için orjinal alınacaksa maliyeti paylasirim...orjinal icin sonra yazi tura atariz ::) 0 532 415 00 11 / sinan
  12. guard07

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Elinize sağlık ...supersiniz...umarim bizim ustalar bundan anlar ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR