Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)
Uğur abi valla ne biliyim gelirim ama öyle konaklamalı olanlara değil. Bizimkiler bu işlerde biraz temkinli de :( Öyle sabah çıkıp akşam geç kalmadan dönebileceğimiz bi gezi varmı :D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Hoşbulduk valla :) Bu arada yanlış yere soru sordum galiba buraya sorayım tekrar..
Derelerden falan geçerken kapı kenarlarından yada başka yerlerden içeriye hiç su girmiyormu ?
Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)
Ben bişey sorayım , bu derelerden falan geçerken kapı kenarlarından yada başka yerlerden içeriye hiç su girmiyormu ?
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar ,
Ben Mert. Uğur abimin sayesinde buldum bu siteyi ve kendisine çok teşekkür ediyorum :) 16 yaşında genç bir Off-Road tutkunuyum. Allah nasip ederse Uğur abim bana ZJ 5.2 G.cherokee bulacak en temizinden :) Alır almaz da bütün gezilerde varım bunu...
Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)
Uğur abi valla süper geziler yaa :) BMWteam da senin topiğinden yetiniyordum , meğer burada cennet varmış :D Unutmadın dimi bana yardım edeceksin temiz ZJ bulmada :) ehliyete 2 sene var o ayrı mesele :)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
hoşbulduk abim :) forumda gezileri dolaştıkça duygulanıyorum valla :) keşke benim de bi SUV'um olsa da off-road yapsam :)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selamlar ben mert , 16.5 yaşında genç bir doğa tutkuyum :) en çok sevdiğim marka-model şuan için Jeep Commander :) nedense bir Hummer havası var o yüzden seviyorum. istanbul-avcılar dan katılıyorum , sitenizi de "Jeep34" isimli üyeniz sayesinde katıldım...