Arama sonuçlarınız

1. G

İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008) Uğur abi valla ne biliyim gelirim ama öyle konaklamalı olanlara değil. Bizimkiler bu işlerde biraz temkinli de :( Öyle sabah çıkıp akşam geç kalmadan dönebileceğimiz bi gezi varmı :D

2. G

Çatalca İnceğiz Göleti Gezim (17 Mayıs 2008)

Ynt: Çatalca İnceğiz Göleti Gezim (17 Mayıs 2008) Çatalca ayrı bir mekan yaw :)
  3. G

Mitsubishi L 200 Test Gezisi ( 08.06.2008 )

Ynt: Mitsubishi L 200 Test Gezisi ( 08.06.2008 ) Evet test bahane gezi şahane :D

4. G

İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008)

Ynt: İzmit Dağları Gezisi (8 Haziran 2008) Çok güzelmiş :)
  5. G

Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz

Ynt: Atatürk Gibi Kimse Karizmatik Bakamaz Evet kimse onun gibi değil. Hepsi süzme gibi bakıyor hahaha :D

6. G

BMW

Ynt: BMW Bmw forumunda yayınlasam kızarmısınız ? :)

7. G

BMW

Ynt: BMW BMW li tost lol :D
  8. G

BMW Tarihçe

Ynt: BMW Tarihçe İsetta hele.. Çok pratik araç yahu :)
  9. G

BMW X6

Ynt: BMW X6 X6 gibi araba görmedim göremem heralde :)

10. G

BMW X5 4.4 Kullanıcı Deneyimleri?

Ynt: BMW X5 4.4 Kullanıcı Deneyimleri? Mercedes yalan tek gerçek BMW :D

11. G

Iveco LMV (Light Multirole Vehicle)

O da güzel :D
  12. G

Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

İlk 3-5 resime baktım sonrasına bakamadım :( Bunalıma giricem bu gidişle ya :( Paylaşım için teşekkürler çok güzel gezi olmuş...

13. G

Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008) Teşekkürler Uğur abi.
  14. G

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Hoşbulduk valla :) Bu arada yanlış yere soru sordum galiba buraya sorayım tekrar.. Derelerden falan geçerken kapı kenarlarından yada başka yerlerden içeriye hiç su girmiyormu ?
  15. G

Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008) Ben bişey sorayım , bu derelerden falan geçerken kapı kenarlarından yada başka yerlerden içeriye hiç su girmiyormu ?

16. G

Hummer Tüm Modelleriyle

Ynt: Hummer Tüm Modelleriyle Keşke alsaymışsın be Uğur abi yanımdan Hummer geçip çarpsa öldürse eyvallah derim o kadar seviyorum yani :D
  17. G

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar , Ben Mert. Uğur abimin sayesinde buldum bu siteyi ve kendisine çok teşekkür ediyorum :) 16 yaşında genç bir Off-Road tutkunuyum. Allah nasip ederse Uğur abim bana ZJ 5.2 G.cherokee bulacak en temizinden :) Alır almaz da bütün gezilerde varım bunu...
  18. G

Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008)

Ynt: Kömürlük-Bozhane-Kılıçlı Kamplı Keşif Gezisi (5-6 Nisan 2008) Uğur abi valla süper geziler yaa :) BMWteam da senin topiğinden yetiniyordum , meğer burada cennet varmış :D Unutmadın dimi bana yardım edeceksin temiz ZJ bulmada :) ehliyete 2 sene var o ayrı mesele :)

19. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk abim :) forumda gezileri dolaştıkça duygulanıyorum valla :) keşke benim de bi SUV'um olsa da off-road yapsam :)
  20. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selamlar ben mert , 16.5 yaşında genç bir doğa tutkuyum :) en çok sevdiğim marka-model şuan için Jeep Commander :) nedense bir Hummer havası var o yüzden seviyorum. istanbul-avcılar dan katılıyorum , sitenizi de "Jeep34" isimli üyeniz sayesinde katıldım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR