Arama sonuçlarınız

1. pendant

Kişisel Galeri (Serkan)

Ynt: Kişisel Galeri (Serkan) gerçekten güzel fotoğraflar. elinize sağlık...

2. pendant

Kişisel Galeri (M. Ekmekci)

Ynt: Kişisel Galeri (M. Ekmekci) Güzel fotoğraflar, gözünüze sağlık :) hangi ilimiz burası?
  3. pendant

Araç İçinde Köpek Tüyüne Son

Ynt: Araç İçinde Köpek Tüyüne Son Denediniz mi? köpek bunun icinde korkmazmi, stress olmazmi?

4. pendant

Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!... Ben sizi eleştirmiyorum kesinlikle, eklediğiniz fotoğraflar gayet güzel :) "Ah şimdi orada olmak vardı" dedirttiren cinsten. Mümkünatı olsa :) Emeğinize teşekkürler. Aynı şeyden bahsediyoruz Sayın yaybek. Avatarımın konusuna gelince, işe yaramış...
  5. pendant

Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!... Evet öyle :) Konu başlığını dikkatte alarak , gerçeklikten uzak, üzerinde oldukça oynanmış fotoğrafları, dediğiniz gibi bir resim güzelliğinde algılıyorum. Tabi ki zihnimizde o yerlere gidebiliriz :) o da ayrı bir konu. Photoshopun kattığı güzellik ayrı...

6. pendant

Adana Off Road Grubu Gezisi (28 Kasım 2010)

Ynt: Adana Off Road Grubu Gezisi (28 Kasım 2010) Oldukça eğlenceli bir gezi olmuş :) Güzel, neşeli fotoğraflar.. Paylaşım için teşekkürler.

7. pendant

Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!... Fotoğrafların her biri ayrı bir güzel. Özellikle photoshopsuz olanlar :) paylaşım için teşekkürler..
  8. pendant

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Sim. Hoşgeldin...
  9. pendant

Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası

Ynt: Rize - Hemşin; Hazindak Yaylası buradan o muhlamanın yağı bile ne güzel gözüküyor :) kaymak da yeni belli ki. fotoğraflar için teşekkürler.bu güzellikleri görmek insana huzur veriyor. Memleket gibisi varmı :)

10. pendant

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz teşekkür ederim. konunun başındaki yazılarınızı okudum umarım sizin için de herşey yolundadır.

11. pendant

Bugün Neden Mutsuzuz

Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz Kimse mutsuz olmasın istiyorum..21 yaşındayım, ciddi bir hastalık geçirdim,1sene mi kolumda sürekli kelebekle evde ve hastanede geçirdim :) şimdi oldukça sağlıklıyım. Yaşıma rağmen çok ağır şeyler çıkardı karşıma hayat. Belki de ben gidip buldum diyorum,hayata laf...
  12. pendant

Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010)

Ynt: Sülüklügöl (23-24 Ocak 2010) göl ve çevresi çok güzel görünüyor!

13. pendant

Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010)

Ynt: Troff...Trabzon Haçkalı Baba Yaylası Karla Kaplı Yollarda (31 Ocak 2010) güzel bir gezi olmuş. yemek keyfiyle özellikle :)
  14. pendant

Soğucak - Kartepe Off - Road Gezisi ve Paintball (14 Ocak 2010)

Ynt: Soğucak - Kartepe Off - Road Gezisi ve Paintball (14 Ocak 2010) güzel fotoğraflar..
  15. pendant

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Bak bana! Gözümden içeri girsen yavaş yavaş..

16. pendant

Acil Durumda Yapılabilecekler

Ynt: Acil Durumda Yapılabilecekler 2. si gerçekten çok ilginçmiş :)
  17. pendant

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? if you go away..
  18. pendant

Dünya Kupasında Türkler; X-Adventure World Cup

Ynt: Dünya Kupasında Türkler; X-Adventure World Cup 3. fotoğraf ne kadar güzel bir fotoğraf..

19. pendant

Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri Yamaç paraşütü yapmak ben de istiyorum. Hatta bir helikopterden aşağı atlayıp uzunca bi süre boşlukta süzülmek de istiyorum. ama elimi biri tutsun =) Paylaşım için teşekkürler..
  20. pendant

Yelkenler

Ynt: Yelkenler hoş kareler. paylaşım için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR