Arama sonuçlarınız

1. S

Defender 110 (Maşukiye)

Ynt: Defender 110 (Maşukiye) Meriçbager Aracınız gerçekten çok güzel görünüyor. Güle güle kullanın. Aracın rengi orjinali mi? Yoksa sonradan mı bu renge boyattınız? Çok yakışmış.

2. S

Defender 110 (Maşukiye)

Ynt: Defender 110 (Maşukiye) Çok güzel kareler. Benim gibi henüz defender sahibi olamayanların yerine de sürün keyfini, Saygılar
  3. S

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 önceki yazınız gözüme çarpmadı acaba araç telekom veya askeriye çıkışlı mı? nekadardır sizde? teşekkürler

4. S

Ben Cahile Yardım Lütfen

Ynt: Ben Cahile Yardım Lütfen Defender ile başlayan konuyu bir çırpıda okudum fakat defender ile bitmemesine üzüldüm biraz Defenderin şehir kullanımı çok mu zor oluyor aceba?
  5. S

LR Defender 110 TDI 300

Ynt: LR Defender 110 TDI 300 ilk bakışta güzel geldi internetteki fiyatlara göre uygun görünüyor

6. S

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Haftaya Ankara'ya gitme ihtimalim var. eğer edres veya tel verirseniz kendilerine uğrama fırsatını kollarım. Çok sevinirim. Tayin işlerim nedeniyle birkaç ay sonra ancak araç alabileceğimi düşünüyorum. İlginiz için teşekkürler Büyük bir performans beklentim yok şimdilik...

7. S

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Teşekkür ederim arkadaşlar, Aracın toplanmasından çok alım maliyetini merak etmiştim. Fikir edindim. Ama pek bu ihalelerden araç alan yok galiba aramızda, Saygılar
  8. S

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 Merhebe arkadaşlar, ben foruma yani katıldım. özellikle LR Defender 110 a ilgi duyuyorum fakat henüz aracım yok. Birkaç ay içerisinde alabilmeyi umuyorum. foumda hurda alınan araçların yenilenmesinden de söz edilmiş. Ben mke nin sattığı araçlardan alan varmı?, nekadara mal...
  9. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Gürdal BOZDOĞAN Üroloji doktoruyum. Şimdi Zonguldakta yaşıyorum. Evliyim ve bir oğlum var. Adı Bora. Off-road ile özellikle LR defender ile ilgileniyorum. Ama henüz bu ilgimi hayata geçrecek fırsatım olmadı. Forumu ve yapılanları izliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri