Arama sonuçlarınız

1. Deadman

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Temple of Love-Sisters of Mercy

2. Deadman

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) Diğer forum sitelerini kastetmiştim. Forumdaki etkinliği övüyordum son cümlemde.
  3. Deadman

Kızlarımız İçin Oy Verin

Ynt: Kızlarımız İçin Oy Verin Oy verdim ben de.

4. Deadman

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) Bu ara sıkı şekilde tarih okuyorum. Özellikle Kurtuluş Savaşı dönemini. Bu ülkenin ne şartlarda kurulduğunu okudukça her seferinde tüylerim diken diken oluyor. Türküm diyen herkes özellikle Anıtkabir'e gidip Ata'nın...
  5. Deadman

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım A Rh(+)

6. Deadman

Kızlarımız İçin Oy Verin

Ynt: Kızlarımız İçin Oy Verin Bu oylama işi nasıl işliyor anlamıyorum. Yardım işini rekabete dönüştüreceklerine herkese yardım etseler daha iyi olmaz mı?

7. Deadman

Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları

Ynt: Foruma Yakışmayan Avatar Fotoğrafları Sigarayla hava atılmamalı bence de. Yaşı kemale yaklaşanlar rahatsız olmaz ama gençlere kötü örnek olabilir tabi.
  8. Deadman

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Velvet Revolver - Set Me Free. En sevdiğim şarkıları.
  9. Deadman

Evlenmek

Ynt: Evlenmek Ekmek elden su gölden olunca sultanlık olabiliyor tabi. :D Eve gecenin bir vakti gelip egzersiz yapıp,uykulu uykulu dağınık mutfakta yemek hazırlamaya çalışsınlar bakalım. O zaman sultanlık mı diyorlar sefalet mi görürüz. :D

10. Deadman

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi Keşke İstanbul'da da serbest paraşütçülük eğitimi verilseydi. Yıllardır yapmak istiyorum. Neyse. Yıllık izinler belli olsun. Belki bu sene nasip olur. :S

11. Deadman

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Metallica-Mama Said.
  12. Deadman

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Guns'n Roses-Paradise City

13. Deadman

Evlenmek

Ynt: Evlenmek Eşinin saçını taramak niye saçma olsun ki? Ha kelleşip tarak kullanma becerisini kaybettikten sonra durum değişir tabi. Romantik olacağım diye garip saç şekilleri yaratmak saçma olabilir tabi. :D
  14. Deadman

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar. İsmim İlker. Güvenlik görevlisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Serbest paraşütçülükle ilgili bilgi ararken yani siteden siteye atlarken yolum buraya düştü. :) Site çok güzel ve kapsamlı gerçekten. Yıllardır extreme sporları izlemekle...
  15. Deadman

Evlenmek

Ynt: Evlenmek Evde kalacağım korkusuyla aceleye getirilirse sonu hayırlı olmaz tabi büyük ihtimalle. :) İş arkadaşımız böyle yaptı. Daha 6 ay geçmeden ağlamaya başladı. Ruh ikizi kavramı bizde pek kullanılmıyor. Ben de Hollywood yapımlarından duydum zaten. :) Her konuda anlaşabileceğin,beraber...

16. Deadman

Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun

Ynt: Alın, Dumansız Hava Sizin Olsun Bir de şöyle düşünelim. Sigara içmeyen birisi olduğunuzu varsayalım. Yürüyüşe çıktınız. Temiz havayı içime çekeyim diye derin bir nefes aldınız. Ancak önünüzde ayaklı bir baca tüterek yürüyor(sigara içenlere hakaret değildir amacım). Nefesi çeker çekmez...
  17. Deadman

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Akira Yamaoka-Theme of Laura(Silent Hill 2 soundtrack)
  18. Deadman

Evlenmek

Ynt: Evlenmek Çok güzel gerçekten. :) Bekar olduğum için evlilik hakkında yorum yapamam ama bekarlık sultanlık falan değildir. Herkes ruh ikizini bulur inşallah bir gün.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri