Arama sonuçlarınız

1. kgurgenc

Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük

Ynt: Kurtları Yine Şile ve Yeşilvadi'de Döktük Bende başta olcayto kaptan olmak üzere herkese teşekkür ederim. Çok keyifli idi.

2. kgurgenc

The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği Kürşat merhaba, Timur bey diye yaptığın alıntı bana ait. bana söylediğini düşünüyorum. Az sayıda birbirini tanıyan insanlar ile zor koşullar altında daha hızlı verimli olacağınız açıktır. Sürekliliği olan samimi küçük bir grup içerisinde daha...
  3. kgurgenc

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği Aranıza yeni katıldım. Bu siteden aldığım bilgilerle araç seçimini ve modifikasyonunu yaptım. Sitenin klasifikasyonuna göre A sınıfı bir aracım var. Eşli veya bireysel yapacağınız gezilerde yanınızda olmak istiyorum. Şans tanırsanız sevinirim...

4. kgurgenc

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği .
  5. kgurgenc

İlk sahibinden 99 explorer

Ynt: İlk sahibinden 99 explorer Aracı Tar Oto Bosatancıda görebilirsiniz. Bundan sonrası ile Tarkan ilgileniyor olacak. Teşekkürler,

6. kgurgenc

37 veya 38 12.5 15 Lastik Arıyorum

Ynt: 37 veya 38 12.5 15 Lastik Arıyorum Abdülkadir Özcan firmanın ismi. Verdiğiniz koddan buldum google kullanarak. istediğim ebat 8090 da var. Teşekkür ederim.

7. kgurgenc

Ynt: 37 veya 38 12.5 15 Lastik Arıyorum Abdülkadir Özcan firmanın ismi. Verdiğiniz koddan buldum google kullanarak. istediğim ebat 8090 da var. Teşekkür ederim.
  8. kgurgenc

37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum

8 inch yükseltmekte olduğum xj için 37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum. yurtdışından getirmenin dışında bulabilme yolu varmı. yavuzun lr sinde gördüm ama nerden aldığı ile ilgili bilgi yok. konusuda kilitlenmiş onada soramadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar kaan gürgenç
  9. kgurgenc

37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum

8 inch yükseltmekte olduğum xj için 37 veya 38 12.5 15 lastik arıyorum. yurtdışından getirmenin dışında bulabilme yolu varmı. yavuzun lr sinde gördüm ama nerden aldığı ile ilgili bilgi yok. konusuda kilitlenmiş onada soramadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar kaan gürgenç

10. kgurgenc

11. kgurgenc

İlk sahibinden 99 explorer

İlk sahibi olduğum Ford explorer aracımı satıyorum. Aranıza katıldıktan sonra bu aracı ağır arazi yapabilecek hale getirmek istedim. Herkes xj veya lr almamın daha doğru olacağını söyledi. Bende ikinci el araclara bakmaya başladım. Ancak arayışlarımda kendi aracımla karşılaştırdığımda hiçbir...
  12. kgurgenc

Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si Arabayı bu hafta sonu görme şansım varmı?

13. kgurgenc

Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si Merhaba, Ben Kaan Gürgenç aranıza yeni katıldım. Hazırlanmış bir araca ihtiyacım var. Zamanım ve bilgim yok araç hazırlamak için. Araç satıldımı bilmiyorum ama bir kaç sorum var. Araç kaç km de, lpg takılımı ve aracı nerede görebilirim. Teşekkürler.
  14. kgurgenc

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Orjinal 80 bin civarında gerçekten temiz olduğunu offroad için hazırlanmış ikinci el araçlara baktığımda anlıyorum. Bende sizin gibi arayış içerisindeyim. Ama çekilmiş resmi yok. Çekersem sizle paylaşırım.
  15. kgurgenc

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Herkese merhaba, 1999 explorer ile 80000 km yaptım. Aracın ilk sahibiyim. Üzerinde hiçbir modifiye parça yok. Kendimce onu arazide zorladım. Bir keresinde kaz dağlarında su geçişi sırasında camlarına kadar suya gömüldü. Benzin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,776
Kaydolan Son Üyemiz
UĞUR TOHUMCUOĞLU

SON KONULAR

Geri