Arama sonuçlarınız

1. M

FJ 40 Land Cruiser Hidrolik Direksiyon Dönüşümü

Ynt: FJ 40 Land Cruiser Hidrolik Direksiyon Dönüşümü Bu gün gidip gümrükçüylede konuştum tüm kit herşeyi dahil olmak üzere (buradan tek bir somun civata bile almaya gerek kalmayacak) 4000 TL ye maloluyor; fiyat düşük değil hatta bu fiyata CJ veya LR bile bulunur :D şimdi birileri beni linç...

2. M

Ynt: FJ 40 Land Cruiser Hidrolik Direksiyon Dönüşümü Heytem Bey gayet güzel yazmış, ama ben derim ki yinede hazır kit ile bu işe girişin en azından sonra başınız ağrımaz; bu herhalde bu usps teki prolemler biter bitmez ipor ile görüşüp bu kiti alacağım uygulamam yazı bulur :D biraz miskin bir...
  3. M

Ynt: FJ 40 Land Cruiser Hidrolik Direksiyon Dönüşümü Topic 2 senelik ama bende daha şu sıralar PS (power steering) işine giriştiğim için sanırım yardımcı olabilirim; 4 seçenek var temelde: Saginaw (gm parçaları ile yapılan) en sık kullanılan ve bana sorarsan en sağlıksız olanı, ilk olarak...

4. M

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Ynt: Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler Daha önce bahsedilmiş olan 52-53 powerwagonların akibeti ne oldu bilen var mıdır beyler veya satılık bir PW var mıdır bildiğiniz? uzun süredir aramaktayım fakat sahibindende bulduğum tek ilandan başka yok ortada; bu araca Ali Samiyende üst geçitten...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri