Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar toyota hilux aldım yalnız baskı balatasının değişmesi gerekiyormuş. servis ortalama 500tl fiyat çıkardı. kocaeli'nde sizin bildiğiniz bir yer varmı ve fiyatlar nelerdir??
arkadaşlar toyota hilux aldım yalnız baskı balatasının değişmesi gerekiyormuş. servis ortalama 500tl fiyat çıkardı. kocaeli'nde sizin bildiğiniz bir yer varmı ve fiyatlar nelerdir??
ben de kocaeli'n de oturuyorum memleketim de ısparta 1 ay içinde ısparta'ya gitmeyi düşüyorum güzergahımda ufak bir değişiklik yapıp eskişehir'e uğrayabilirim.sipariş verdikten kaç gün sonra hazır oluyor?
bende eskişehir'de ki cankap'tan almayı düşünüyorum bir bilene sormakta fayda var :) siz üründen memnunmusunuz herhangi bir bozukluk varmı yada bozukluk olduğunda ilgilendilermi? kısacası kabin sağlammı? :)
Ynt: toyota hilux'un dizel yakıt kullanımı nasıl???
ben biraz aceleci olduğum için öyle yaptım bu arada cam kabin 1750tl kargo dahil buldum eskişehir'de üretilecekmiş.teşekkürler yardımın için :)
Ynt: Toyota Hilux Kasa Kapakları Fiyatları?
pickart=2100tl(1 yıl garanti)
akdeniz fibarsan=1740tl(2 yıl garanti)
peçe otomotiv=2200tl(2 yıl garanti)
Görtaş Otomotiv=2200tl(1yıl garanti)...
hammadeler ithal geldiği için pahalı oluyormuş zaten en iyisi servislere ve sanayi sitesindeki oto aksesuarcılara da sorayım.teşekkürler ilgilendiğin için :)
pickart=2100tl(1 yıl garanti)
akdeniz fibarsan=1740tl(2 yıl garanti)
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Diger-Vasita-Oto-Parcalari-Aksesuar-toyota-hilux-pick-up-kabin-ve-fullbox-imalati-ve-satisi-W0QQAdIdZ173868296 bu linkteki adamda 1900tl verdi ama bu bireysel çalışıyormuş kurumsal olması daha...