Toyota Hilux Camlı Kabin Fiyatları?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alper600 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,220

alper600

Ana Kamp
Yer
kocaeli
arkadaşlar toyota hilux aldım ve kasasını kapatmak istiyorum ama kasa kapağı fiyatlarını bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.(0veya2.el olabilir hertürlü bilgiye ihtiyacım var)
aşağıdaki fotoğraftaki kabinlerden arıyorum

toyota-hilux-hardtop-trucktop-canopy.jpg

Etiketler
Selamlar, bahsettiğiniz uygulama ~2.000-3.000 lira fiyat aralığında değişiyor.. Malesef kasa kapama işlemleri tekellikten dolayı bence uçuk fiyatlarda..

fastjunkie' Alıntı:
Selamlar, bahsettiğiniz uygulama ~2.000-3.000 lira fiyat aralığında değişiyor.. Malesef kasa kapama işlemleri tekellikten dolayı bence uçuk fiyatlarda..

peki bildiğiniz biryer varmı yada 2. el satan biryer biliyormusunuz?

az önce aradım kdv dahil 2100tl fiyat verdiler pazarlık payı varmış referansıda kuvvetli umarım 1800tl ye alabilirim

pickart=2100tl(1 yıl garanti)
akdeniz fibarsan=1740tl(2 yıl garanti)
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Diger-Vasita-Oto-Parcalari-Aksesuar-toyota-hilux-pick-up-kabin-ve-fullbox-imalati-ve-satisi-W0QQAdIdZ173868296 bu linkteki adamda 1900tl verdi ama bu bireysel çalışıyormuş kurumsal olması daha güvenilir bence

şimdilik bu kadar bulabildim. fiyat farkı dikkatimi çekti acaba kalite farkı varmı diye düşünmeden edemiyorum

alper600' Alıntı:
pickart=2100tl(1 yıl garanti)
akdeniz fibarsan=1740tl(2 yıl garanti)
http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Diger-Vasita-Oto-Parcalari-Aksesuar-toyota-hilux-pick-up-kabin-ve-fullbox-imalati-ve-satisi-W0QQAdIdZ173868296 bu linkteki adamda 1900tl verdi ama bu bireysel çalışıyormuş kurumsal olması daha güvenilir bence

şimdilik bu kadar bulabildim. fiyat farkı dikkatimi çekti acaba kalite farkı varmı diye düşünmeden edemiyorum

Yoktur bence. Pickart da gidip akdeniz fibersan dan alıyordur :smiley:))
Servise de sorun.

hammadeler ithal geldiği için pahalı oluyormuş zaten en iyisi servislere ve sanayi sitesindeki oto aksesuarcılara da sorayım.teşekkürler ilgilendiğin için :smiley:

ben orjinalini almıstım toyotodan, belçikadan gelmesi 1,5 ay surdu.. rakamı tam hatırlamıyorum ama 3000 civarıydı sanırım. fakat digerleri gibi fiber degil, sac..

nitroces' Alıntı:
evet ben 1800 tl ye aldım ,akdeniz fibersan'ın fiber malzeme kullanmışlar.Gariptir.adamlar bana verilen belgede fiber yazmasına karşın ruhsata saç kabin olarak işlemişler.

bende eskişehir'de ki cankap'tan almayı düşünüyorum bir bilene sormakta fayda var :smiley: siz üründen memnunmusunuz herhangi bir bozukluk varmı yada bozukluk olduğunda ilgilendilermi? kısacası kabin sağlammı? :smiley:

hayır gayet iyi bir sorunum yok.hatta eskişehir benim ikamet ettiği şehir akşehir e uzak 220 km.geliş gidiş mazot paralarını ödedim gelip monte edip gittiler.böylece ben vakitten tasarruf sağlamış oldum.ancak kendinizde monte edebilirsiniz.ben bazen söküp bazen takabiliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler