Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
Ahmet merhaba,
Bayramda müsait isen ve bu taraflarda isen gidip tekrar orada inceleme yapabiliriz. Biz zaten gitmeyi düşünüyoruz. Burayı toparlamak için bir organizasyon yapmak istiyoruz.
Olayı açıkladığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu durumda organizasyonu yapanların bu tip etkinliklerde her türlü çöp vs. toparlandıktan ve ortam eski haline getirildikten sonra bölgeyi terk etmesi gerekir...
Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)
Haklısınız arkadaşlar. Çanta hazırlamak gerçekten tecrübeyle hem hafifliyor, hemde daha çabuk hazırlanıyor. Kadir Beyin paylaşımı için de teşekkürler. İlk fırsatta uygulamayı düşünüyorum.
Görüşmek üzere...
Sevtap Hanım,
Sürekli mesajları daha önceki konuya yönlendirerek. Kirliliğin off-road etkinliğinde yapılmadığını belirtmek istiyorsunuz. Ancak bizim buralarda diğer konudaki gibi öyle yaylada geleneksel aile...
Kaçıncı yarış organizasyonu olduğunun konu ile ne alakası olduğunu anlayamadım.
Evet bu çöpler ile ilgili bilgiyi burada arıyorum. Çünkü bu etkinliğe katılanların bir kısmı burada bu konuyu açarak paylaşmışlar.
Ekli...
Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu...
Bence Belediye işini yapsın diyerek işin içinden sıyrılmak doğru bir yaklaşım değil. Organizasyonu yapan kulüp faaliyet sonrasında ortalığı bir kontrol etmeli ve bulduğu şekilde bırakmalıydı. Sadece çöpler olsa. Doğal...
Kartaltepe' deki fotoğrafta görülen çöpler hakkında bir bilgisi olan var mı?
Umarım bu tip etkinlikler bu bölgede bir daha yapılmaz.
Ynt: Bot Tavsiyesi
Bir firmada serisi bozulmuş numaraları kalmamış botlar genellikle ucuz fiyata satılıyor. Lafuma Crosstour modelinde de böyle bir durum olduğunu sanıyorum. Bende baktım Adrenalinde bu botun sadece 8.5 - 10 - 11.5 numaraları stoklarında var. Ayak numaranız tutuyorsa bence...
Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)
Merhaba, Uçmakdere arkasında dere kenarındaki yoldan 4 km kadar yürüdüğünüzde kamp yerine ulaşabilirsiniz. Bu mesafe sizin kamp yükünüzün ağırlığına ve sizin performansınıza göre 1-2 saat arasında sürer.
Uçmakdere köyünde yaşayanlar...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Fatoş iyi olmuş hasta hasta gelmediğin. Ben işin şakasındayım. Yürüyüş güzeldi ama 16.4 km mesafe yürüdük. İlk defa gelen arkadaşlar vardı baya yoruldular.
Fatoş bende grip olmama rağmen gittim. Gerçekten çok güzel bir yürüyüş oldu. Ama şimdi antibiyotiklere başladık. :)
İyiyim Fatoş, sen nasılsın? Bir süredir zaman bulamadığım için foruma takılamamıştım. Bir göz atayım dedim sizi burada nöbette buldum.
Murat, evet akşam mesaimiz bilgisayar başında.