Arama sonuçlarınız

1. ualkan

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Bayramın 4. günü bizim için uygun. Haberleşiriz o zaman...

2. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Ahmet merhaba, Bayramda müsait isen ve bu taraflarda isen gidip tekrar orada inceleme yapabiliriz. Biz zaten gitmeyi düşünüyoruz. Burayı toparlamak için bir organizasyon yapmak istiyoruz.
  3. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Olayı açıkladığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu durumda organizasyonu yapanların bu tip etkinliklerde her türlü çöp vs. toparlandıktan ve ortam eski haline getirildikten sonra bölgeyi terk etmesi gerekir...

4. ualkan

Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009) Haklısınız arkadaşlar. Çanta hazırlamak gerçekten tecrübeyle hem hafifliyor, hemde daha çabuk hazırlanıyor. Kadir Beyin paylaşımı için de teşekkürler. İlk fırsatta uygulamayı düşünüyorum. Görüşmek üzere...
  5. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Sevtap Hanım, Sürekli mesajları daha önceki konuya yönlendirerek. Kirliliğin off-road etkinliğinde yapılmadığını belirtmek istiyorsunuz. Ancak bizim buralarda diğer konudaki gibi öyle yaylada geleneksel aile...

6. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Kaçıncı yarış organizasyonu olduğunun konu ile ne alakası olduğunu anlayamadım. Evet bu çöpler ile ilgili bilgiyi burada arıyorum. Çünkü bu etkinliğe katılanların bir kısmı burada bu konuyu açarak paylaşmışlar. Ekli...

7. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Ben dikkat ederseniz mesajımda direk olarak kimseyi suçlamadım. Özellikle de Gezenbilir' i. Burada çevreye duyarlı bir çok Off-Roadçı olduğunu da biliyorum. Ancak bu işi çevreye duyarlı olarak yapmak ve aranızda bu...
  8. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Bence Belediye işini yapsın diyerek işin içinden sıyrılmak doğru bir yaklaşım değil. Organizasyonu yapan kulüp faaliyet sonrasında ortalığı bir kontrol etmeli ve bulduğu şekilde bırakmalıydı. Sadece çöpler olsa. Doğal...
  9. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) ...

10. ualkan

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Kartaltepe' deki fotoğrafta görülen çöpler hakkında bir bilgisi olan var mı? Umarım bu tip etkinlikler bu bölgede bir daha yapılmaz.

11. ualkan

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bir firmada serisi bozulmuş numaraları kalmamış botlar genellikle ucuz fiyata satılıyor. Lafuma Crosstour modelinde de böyle bir durum olduğunu sanıyorum. Bende baktım Adrenalinde bu botun sadece 8.5 - 10 - 11.5 numaraları stoklarında var. Ayak numaranız tutuyorsa bence...
  12. ualkan

Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009) Merhaba, Uçmakdere arkasında dere kenarındaki yoldan 4 km kadar yürüdüğünüzde kamp yerine ulaşabilirsiniz. Bu mesafe sizin kamp yükünüzün ağırlığına ve sizin performansınıza göre 1-2 saat arasında sürer. Uçmakdere köyünde yaşayanlar...

13. ualkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet, "şu tepenin arkası" lafı sürekli söylenir ama yol bir türlü bitmez. :)
  14. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş iyi olmuş hasta hasta gelmediğin. Ben işin şakasındayım. Yürüyüş güzeldi ama 16.4 km mesafe yürüdük. İlk defa gelen arkadaşlar vardı baya yoruldular.
  15. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş bende grip olmama rağmen gittim. Gerçekten çok güzel bir yürüyüş oldu. Ama şimdi antibiyotiklere başladık. :)

16. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Fatoş, hafta sonu sattın bizi. :) :)
  17. ualkan

Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009) Msn adresini ekledim. Görüşürüz...
  18. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyiyim Perihan, sen nasılsın?

19. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyiyim Fatoş, sen nasılsın? Bir süredir zaman bulamadığım için foruma takılamamıştım. Bir göz atayım dedim sizi burada nöbette buldum. Murat, evet akşam mesaimiz bilgisayar başında.
  20. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Forumda nöbetçi arkadaşlara iyi akşamlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR