Arama sonuçlarınız

1. ayt07

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Yok abi satmadım bende kendi çapımda ufak bişeyler yaptım disco ya artık satmam sanırım :D kaporta boya döşeme şanzıman. Bu arada Laredo hayırlı olsun abi kazasız günlerde kullan inşallah Benim konu bi göz atmak istersen, tavsiyelerini de...

2. ayt07

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Coşkun Abi selamlar, İşte emeklerin hayat bulduğu güzel fotoğraflar :D çok güzel olmuş CJ nazar değmesin, maşallah... Güzel günlerde kullanman dileklerimle.. murat not: Beyaz da ayrı güzel olmuş yani ;)
  3. ayt07

2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri

Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri Koray Bey çok ama çok teşekkür ederim, hep düşünüyordum maliyet vs diye sizin gibi tecrübe etmiş birisinden bunları duymak iyi geldi :D valla cesaretlendim şimdi ;D Sitenizden de okuyorum maceralarınızı, sizinde maceralarınız ve...

4. ayt07

Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri Koray Bey selamlar, Aynı güzergahı birgün bende gerçekleştirmek istiyorum, öncelikli tercihim Land rover discovery ile olmazsa motorsiklet ile sizden ricam mümkün ise; gezinizin gerçekleştiği toplam gün sayısı ve maliyeti hakkında...
  5. ayt07

Ynt: 2005 İstanbul - Katmandu yol hikayesinin foto görselleri Muhteşem bir yolculuk ve görsel şölen harikaydı.... Benimde kafamdaki mevcut rotaydı, sayenizde gitmiş kadar oldum. Gezmeyi ve macerayı seven her ruha selamlar :D murat

6. ayt07

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Çağrı Bey sizin de gönlünüze göre bir renk seçiminiz olur inşallah :D verdiğiniz linki de inceleyeceğim sağolun

7. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Sezgin Bey teşekkürler :D
  8. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Teşekkürler :D offroad için evet bişeyler ilave etmek istiyorum fakat şu an para bitti ;D bir müddet arabaya yatırım yapmaya ara veriyorum, yapacağım ilaveleri de ilerde inşallah paylaşırım. Renk seçenekleri için görsel aramalar belki size fikir verebilir...
  9. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Teşekkürler :D

10. ayt07

LAND ROVER ŞASE NOSU ANLAMI

Ynt: LAND ROVER ŞASE NOSU ANLAMI Çok doğru aklınızda olsun parça alırken emin olmak için mutlaka yurt içi veya yurtdışındaki satıcılara şase numaranızı belirtin, bir çok parçanın şase nosuna göre ayrımı var ;) murat

11. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi ve bugün çekilen son halini gösteren fotoğraflar :D
  12. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Döşemeler yenilenirken çektiğim fotolar, taban halısı tavan kaplaması ve koltukları tamemen yenileriyle kaplandı, koltuk süngerleri değiştirildi.

13. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Devam ;D
  14. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Selam tekrar, biraz fotoğraf ekliyorum bazıları yapım aşamasından kalanlar bazıları da yeni hali hakkında :D İlk resimlerdekiler tamir edilen çürük yerlerin mebranla beyaz flingot kaplanmış ve slikonlanmış halidir.
  15. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Fotoğraf elbette var ama şu an işlerim dolayısıyla ekleyemedim, olanları paylaşirim. Herkes mutlu olsun tabi:-D

16. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Nihayet arabamı teslim aldım ;D mutluyum süperim arkadaşlar
  17. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Seve seve yazları yoğun çalışıyorum işim dolayısıyla ama bir şekilde bir araya geliriz :D
  18. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi İlgiyle takip edeceğim inşallah hayırlısıyla sizde başlayın, başlayınca gerisi geliyor zaten bu ay ustalara çalışıyorum ;D

19. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi ;D olsun her daim yorum ve beğeninize açığız
  20. ayt07

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi Siz onu bide bana sorun :D benim gibi sabırsız biri nasıl dayanıyorum bende anlamadım şaka bi yana özledim artık arabamı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR