Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)
Güzel bir akşamdı .Düzenleyen ,katılan ve gecede tek fotograf çekip burdan yayınlayan Serkan'a Teşekkürler ..
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Düzcenin muhteşem doğasında ,muhteşem bir festivaldi..Gezenbilir farkı her zamanki gibi farkedildi..Yeni dostlukların kurulduğu,güzel sohbetlerin yapıldığı unutulmaz bir haftasonu oldu .Emek veren ,hazırlayan ,katılan...
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Tolgacım ,söz bir dahaki sefere haber vereceğim :)Meltemede selamlarımı ilet .En kısa zamanda 4x4 üne kavuşamını diliyorum ..
Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)
Bizden sonra güzel yerlere gitmişsiniz ,.Düzcenin her yeri ayrı bir doğa harikası zaten ..Fotograflarlada bunu ölümsüzleştirmişsiniz.Elinize sağlık ..
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Ya çok şirinmiş ,hiç bu kadar yakından görmemiştim .Paylaşım için teşekkürler Serkan Bey
Bende yarış sonuçlarını merak ediyorum...Kim ne kadar sürede ,Kaçıncı oldu bilgisi paylaşılırsa sevinirim .
Evet bizede ayrı kupa verilebilirdi ,güzel fikir Murat bu konuda destekliyorum seni :)
Gelecek yıl...
Herkese merhabalar ,
Gerçekten çok güzel bir geziydi.Herşey en ince detayına düşünülmüştü.Başta Geziyi organize eden ve her derdimizle ilgilenen Serkan Bey'e ,Turizm il Müdürüne ,sayın Düzce valisine ve...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Merhabalar ,
Bende katılmak istiyorum .Ben İstanbulda yaşıyorum ama aslen Düzce/Akçakocalıyım .Bizim oralarda neden böyle organizasyonlar yapılmıyor diye düşünüyordum ki etkinliği gördüm çok sevindim :)
Düzce...
Ynt: Şile Civarı Gece Yarısı Off-Road Gezisi (14 Mart 2009)
İlk çamur oldukça başarılı geçmiş anlaşılan Aytuğ :)) O yağmurda güzel fotograflar çekmişsiniz yinede :)paylaşım için teşekkürler Murat