Arama sonuçlarınız

1. yesimus

satılık Suziki Jimny

Ynt: satılık Suziki Jimny Merhabalar , Araç ilanı verdikten bir hafta sonra satıldı.Nerdeyse 2 yıl olacak :)

2. yesimus

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) .) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T...
  3. yesimus

satılık Suziki Jimny

Merhabalar , 2004 model,otomatık ,oldukça temiz,full aksesuar,çelik jantlı,klimalı,benzinli,sony marka cd çalarlı ,yeni A/T lastikli ,Suziki Jimny satıyorum ilgilenlerin bana mesaj atmasını rica ederim . fiyatı :16500 tl Teşekkürler.

4. yesimus

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) Selam Fotograf makinam yok ama bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum . 1- eftaLYa (Esra Akeroğlu) Kabataş 09.10 - bostancı da olabilir 2- pebble (Nilsun)+1 3- Kasif (Hakan)+1 4- Dream_Rocker (Onur)...
  5. yesimus

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Güzel bir akşamdı .Düzenleyen ,katılan ve gecede tek fotograf çekip burdan yayınlayan Serkan'a Teşekkürler ..

6. yesimus

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 - Ödeme Yapıldı 02- Uğur Kalaycı (jeep34) + 1 - Ödeme Yapıldı 03- Mustafa Kemik (MK51) + 1 - Ödeme Yapıldı 04- Mert Kiğılı (Deep) - Ödeme Yapıldı 05- Emine Şeçeroviç (BamBina) - Ödeme Yapıldı...

7. yesimus

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Katılımcılar ; 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 02- Berk Saraç (berksito) + 3 03- Emine Şeçeroviç (BamBina) 04- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 05- Pınar Karaçar +1 06- Mustafa Eraslan (Mezzy) 07- Uğur Kalaycı (Jeep34) 08-...
  8. yesimus

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) Düzcenin muhteşem doğasında ,muhteşem bir festivaldi..Gezenbilir farkı her zamanki gibi farkedildi..Yeni dostlukların kurulduğu,güzel sohbetlerin yapıldığı unutulmaz bir haftasonu oldu .Emek veren ,hazırlayan ,katılan...
  9. yesimus

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Tolgacım ,söz bir dahaki sefere haber vereceğim :)Meltemede selamlarımı ilet .En kısa zamanda 4x4 üne kavuşamını diliyorum ..

10. yesimus

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Nurselcim ben teşekkür ederim ,iyiki geldin :)

11. yesimus

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Çok düşüncelisin ,çok teşekkürler :)))
  12. yesimus

Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce Odayeri - Torkul - Elmacıkdere Dokurcun Geçişi (03 Mayıs 2009) Bizden sonra güzel yerlere gitmişsiniz ,.Düzcenin her yeri ayrı bir doğa harikası zaten ..Fotograflarlada bunu ölümsüzleştirmişsiniz.Elinize sağlık ..

13. yesimus

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Ya çok şirinmiş ,hiç bu kadar yakından görmemiştim .Paylaşım için teşekkürler Serkan Bey
  14. yesimus

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Teşekkürler Murat :))
  15. yesimus

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Bende yarış sonuçlarını merak ediyorum...Kim ne kadar sürede ,Kaçıncı oldu bilgisi paylaşılırsa sevinirim . Evet bizede ayrı kupa verilebilirdi ,güzel fikir Murat bu konuda destekliyorum seni :) Gelecek yıl...

16. yesimus

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Herkese merhabalar , Gerçekten çok güzel bir geziydi.Herşey en ince detayına düşünülmüştü.Başta Geziyi organize eden ve her derdimizle ilgilenen Serkan Bey'e ,Turizm il Müdürüne ,sayın Düzce valisine ve...
  17. yesimus

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
  18. yesimus

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Merhabalar , Bende katılmak istiyorum .Ben İstanbulda yaşıyorum ama aslen Düzce/Akçakocalıyım .Bizim oralarda neden böyle organizasyonlar yapılmıyor diye düşünüyordum ki etkinliği gördüm çok sevindim :) Düzce...

19. yesimus

Şile Civarı Gece Yarısı Off-Road Gezisi (14 Mart 2009)

Ynt: Şile Civarı Gece Yarısı Off-Road Gezisi (14 Mart 2009) İlk çamur oldukça başarılı geçmiş anlaşılan Aytuğ :)) O yağmurda güzel fotograflar çekmişsiniz yinede :)paylaşım için teşekkürler Murat
  20. yesimus

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Bende seyredememiştim..Teşekkürler hakan .ayrıca Çekimler içinde Oksijen ekibine teşekkür ederim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.