Arama sonuçlarınız

1. kaan2002

Direksiyonda Gıcırtı Sesi ?

Ynt: Direksiyonda Gıcırtı Sesi ? cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar servise gittim usta kendisi kontrol etti ve yağın eksik olduğu rotilde cıvatanın gevşemiş olduğunu söyledi yağ eklemesi yaptı cıvatayı sıktı ses kesildi ücret de almadılar ve sorun giderildi hepinize saygılar

2. kaan2002

Direksiyonda Gıcırtı Sesi ?

Arkadaşlar araç 2010 model actyong SUV yaklaşık olarak 3-4 günden beri aracın direksiyonundan sağa sola çevirirken ses geliyor yolda düz giderken sola veya sağa dönmek için yavaşladığın zaman bu sesi daha net duyuyorum sebep ne olabilir çok masraf açarmı fikirleriniz önemli servis bu işi...
  3. kaan2002

Action Jeep 4x4 Hakkında Tecrübesi Olanlar

Ynt: Action Jeep 4x4 Hakkında Tecrübesi Olanlar meraba ben 2010 model 4x2 kullanıcısıyım araçta şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım konfor bana göre süper yakıt kullananım bana göre ideal sadece lastik te sorun yaşadım 235 70 35 ebatında lastikler pek piyasada bulunmuyor bana 245 70 35...

4. kaan2002

Sxdi ve Xdi Kasko Bedelleri?

Ynt: Sxdi Ve Xdi Kasko Bedelleri? arkadaşım teşekkür ederim yanıtın için bu gün sigorta şirketinden yazıyı aldım dilekçemi de ekleyerek vergi dairesine gittim 919 tl lik vergi aynı anda 592 tl (6aylık) oldu
  5. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi arkadaşlar teşekkür ederim yanıtlarınız için bu gün sigorta şirketinden yazıyı aldım dilekçemi de ekleyerek vergi dairesine gittim 919 tl lik vergi aynı anda 592 tl (6aylık) oldu güzel oldu bu işi sevdim ancak bunu her yıl tekrar tekrar yapmam gerekiyormu onu öğrenemedim

6. kaan2002

Ynt: Sxdi Ve Xdi Kasko Bedelleri? teşekkür ederim açıklamanız için yarın ilk işim giderek bu işi halletmek olacak sonuçtan ise buraya yazarak bilgi vereceğim

7. kaan2002

bende de 2010 actyong jip var 2014 kasko bedeli 31527 tl görünüyor vergi indiriminden faydalanabilirmiyim hesaplayabilecek arkadaş varmı
  8. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi arkadaşım 31527 tl 2014 kasko değeri görünüyor bunun hesaplaması nasıl oluyor %5 fazlası eksiği diye bir hesaplama varmış bunu net nasıl öğrenebilirim hemen gideyim vergi dairesine bundan faydalanayım
  9. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Arkadaşlar 2010 yılında 0 km actyong jip satın aldım o günden beri de binmekteyim yani 4 senelik bu aracın kullanıcısıyım araçtan hiç bir şikayetim yok benim için ideal bir araç gerek konforu gerek yol tutuşu her yönü le dört dörtlük bir araç satmayı hiç düşünmedim ve...

10. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi selamlar ben 15 gün önce Mersin den çıkarak Amasya .samsun.Ordu.Trabzon.Rize .Batum geri dönüş güzelgahı Rize Erzurum.Tunceli.Erzincan.Elazığ.Malatya.G.Antep.Mersin olmak üzere toplamda 3227 km yol yaptım alığım mazot 1000 tl mazot almışım 4x2 araç benimde 32 kuruş...

11. kaan2002

Www.ssangyongclubtr.com Turkiye Acildi ...

Ynt: Www.ssangyongclubtr.com Turkiye Acildi ... actyong sport bölümü var ama actyong suv bölümü yok o bölümü de açarsanız iyi olur :)
  12. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Aleykümselam dostum pek yazmıyorum uzun zamandır ancak yazılanları günlük olarak takip ediyorum formda evet dostum Batum a sarp kapısından geçtim aracım ile sadece baktıkları aracın ruhsatının aracı kullanan üzerine olup olmadığı araç senin üzerine ise sıkıntısız...

13. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Arkadaşlar 31 ağustos 10 eylül arası Mersin ilimizden çıkarak Amasya.Ordu.Giresun.Trabzon.Rize.Batum olmak üzere bir karadeniz gezisine çıktım yaylalara dağlara tepelere tırmanmadığım yer kalmadı aracım 4x2 olmasına rağmen o patika yollarda hiç sıkıntı çekmedim gelirken...
  14. kaan2002

Hangisini Alırdınız?

Ynt: Hangisini Alırdınız? 2012 EKİAM AYI SATIŞLARI (OTOMOBİL DİSB.DER.ALINTIDIR) BİNEK :106 KORANDO SPORT 68 2012 YILI OCAK EKİM TOPLAM SATIŞLAR BİNEK : 682 KORANDO SPORT 916 TOPLAM 1598 MAŞALLAHI VAR VALLA
  15. kaan2002

ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM.. hayırlı olsun allahım kazalardan esirgesin

16. kaan2002

acil yardım lütfen

Ynt: acil yardım lütfen iddia edildiği gibi ise bana göre fiyatı cok ucuz ben pert araç olduğunu düşünüyorum fakat yine de satıcı ile irtibata geçmekte fayda vardır
  17. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme %4 yukarıda sizin ediğiniz gibi %4 de yakıttan olursa %8 güzel bir rakam
  18. kaan2002

Ssang sohbet köşesi

Ynt: reklamda petrol ofisi %4 daha fazla km gitme bende çok merak ediyorum doğruluk derecesi ne kadar diye kullanan arkadaş varsa yorumunu bekliyoruz

19. kaan2002

Aranıza Hoşgeldim...

Ynt: Aranıza Hoşgeldim... hayırlı olsun allahım kazalardan esirgesin
  20. kaan2002

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? bende 2400 km yol yaptım 1 ayda yaktığım mazot 700 civarında otobanda 14o dan aşapı düşmedim dağ bayırda beni hiç yormadı 2 çejer olduğu halde o nedenle tipine gıcık olan çok da kullanan arkadaşlar da araca hayran kalıyor eşiniz gibi benim çevremde de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri