Arama sonuçlarınız

1. grygms47

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Dağcılığa yeni başlayan biri olarak semi-rigid 3/4 taban ve Türkiye'de ağır kış faaliyetlerini de kaldırabilecek bir bot almak istiyorum.Antrenörümün tavsiyesi ile karşımda şu 3 seçenek var ama bi türlü karar veremiyorum.Sizce hangisi olmalı? 1)...

2. grygms47

Satılık - Bestard Top Mountain 2

Ynt: Satılık - Bestard Top Mountain 2 ayakkabı numarası kaç acaba onu yazmamamışsınız birde ankarada oturuyorsanız botu görme şansım varmı?
  3. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı işte fotoğrafları yüklediğim facebook syfmın linki: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1978947398770.2100656.1395708150 -beğenmeyi unutmayın lütfen :D- >>bu sırada A.bugra arkadasım üniversiteyi ANKARAda kazandım :D yıldırım beyazıt üniversitesinde doğa...

4. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı EVEETT!!! mükemmeldi hemde :D yalnız sınavı kazanamadık :D bu yıl tekrar calıstık ve cok daha ıyı puanlarımız... NEYSE 1-1.5 ay sonra tüm deneyimlerimi ve secıcegımız fotoları sizlerle paylaşıcaz.yardım ve tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkürler.... *hatta...
  5. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı arkadaşlar verilen tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim... malesef sınavlardı benım bı takım yolculuklarımda hiç fırsat olmuyordu forumda aktif olabilmek :'( buarda kamp planında 1 ay malesef 10 güncük oluverdi... ve kampa çıkışımız Allah nasip ederse 2-3 gün sonra...

6. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı çok teşekkür ederizz :) ARKADAŞLAR VE TÜM DEĞERLİ ABİLERİM; öncelikle baya uzun bir süredir forumda cvp veremediğimiz için kusura bakmayın bilirsiniz işte sınav dolayısı ile dersahane okul falan bayadır foruma girme fırsatı olmamıştı... Yazımızı okuyan;cevap yazan...

7. grygms47

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? arkadaşlar sanırım siz hiç elektro şok aletiyle veyahut tabancasıyla karşılaşmamışsınız..Size tavsiyem bu tür fantezileri silin kafanızdan çünkü hem maliyetli hemde koruma ve saklanma yada taşıması tam bir dert.herşeyi bırakın bir köşeye peki o bahsi geçen...
  8. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı ohoo oo baya bi eksiklerimiz varmış bizim.sizler yardımcı olmasanız kim bilir ne durumlara düşcektik...çok saolun :)
  9. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı tlf fikrini beğenmeniz çok hoşşuma gitti doğğrusu bi faydasıı olursa ne mutlu bana :D yiyecek ve su ihtiyacıımıı?? bilmiyorummmmm:( sanıırıım İLK HAFTA: dediğğim gibi evden getirdiklerimiz tükenicek sonrasıında 2.HAFTA: ucuz makarna patates közlemesi hazıır çorba falan...

10. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı evet arkadaşım benimde sizin gibi doğa tutkunlarını tanımak,sizlerle birşeyler paylaşmak çok hoşuma gidiyor.tavsiyelerin içinde çook teşekkür ederim kafa lambasını hiç düşünmüyordum ama gerçektende çok lazımmış işte değerli tecrübeniz ve planımıza bir artı daha :)...

11. grygms47

1 Aylık Kamp Planı

Merhaba abilerim öncelikle bu forumda yeni olduğumu ve forumun tam anlamıyla doğa tutkunlarının süper bir buluşma yeri olduğunu söylemek isterim... En iyisi sizlere önce biraz kendimi tanıtayım ve ordan sorunuma gecelim.ben henüz 18 yaşında olan lise son sınıfta okumakta olan ygs-lys...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR