Arama sonuçlarınız

1. eup

samsun da cadır kamp yerleri?

slm arkadaslar bayram tatılınde 1 hafta samsuna gıtmeyı planlıyorum ve cadır kampı yapmak ıstyorum orman ici denız kenarı cadır kamp yerlernı bılen varmı bilgi verırsenız adres telefon sevınırım...

2. eup

asollo 4-4 taban teknık dag botumu satıyorum

Ynt: asollo 4-4 taban teknık dag botumu satıyorum botu ben 5 faalıyette gıydım ama gayet temız bakım suanda en pıs halı ;D yukarda belırttıgım gıbı hıcbı asınma yrtık sokuk vs yok..
  3. eup

asollo 4-4 taban teknık dag botumu satıyorum

arkadaşlar 41 numara asollo dag botumu ayagıma kucuk gelmesınden dolayı satmayı dusunuyrum aynı ozellıkte dengı botlar 450-500 tl cıvarıdır fakat 150 tl ye vermeyı dusunyorum botta hıcbı sekılde yırtık olmayıp kamp donusu cektıgım ıcın camur ve tozludur ılgılenen arkadaslar 05549893015 ten...

4. eup

İzmir - Bozdağ'da Bir Hafta Sonu Kamp

Ynt: İzmir - Bozdağ'da Bir Hafta Sonu Kamp buldum 5 mevsım kar eteklı ;D ama bu ıkı hafta gıdemıycez gıbı ıs cıktı ıkı hafta sonra kaldı :o
  5. eup

İzmir - Bozdağ'da Bir Hafta Sonu Kamp

mrb arkadaslar ben ege de 3 sınıf ı ogrencıyım yaklasık 4 yıldır amator olarak dagcılıkla ugrasıyorum daha once 3 kez bozda cıkıs yaptım ama ne kadar cıksakta malum doyulmuyor :) onumuzdekı hafta veya dıger hafta sonu tekrar gıtmeyı dusunyorm fakat bı ekıp olarak bozdag dusunen arkadaslar var...

6. eup

İzmir Civarında Tren ile Ulaşılabilecek Kamp Alanları

sordugnuz soruyu tam olarak karsılarmı bılemem ama alsancak gardan odemıse gıdıp bozdag eteklerınde karlı bı kamp yapabılırsınız..

7. eup

Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011) murat abı kamp ıcın sole spıle nife bozdag faln gıtsek olmazmı hem zırve yapmıs oluruz hem kamp daha mantıklı dıılmı..?
  8. eup

İzmir ve Çevresinde Çıkılabilecek Karlı Rota

Ynt: İzmir ve Çevresinde Çıkılabilecek Karlı Rota tesekkurler..
  9. eup

Ynt: İzmir ve Çevresinde Çıkılabilecek Karlı Rota ben bornavada oturyorum bozdag gıttım 2 ay once ama kısın dolmuslar calısmıyo demıslerdı bıde ben fıatı sormayı unutmustum bılgnız varmı ucretten

10. eup

ızmır ve cevresınde cıkılcaak ve kamp yapılcak karlı bı rota varmı subat 15 veya subat sonuna dogru? smdıden sagoln..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri