Arama sonuçlarınız

1. suleimana

Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) hersey iyi guzelde fotograflarin ekranda gorunecegi boyut belli. onun ustune ciksanizda ayni boyutta kaliyo. resimleri daha kucuk koysakta acarken daha az beklesek...butun eklenti yapan arkadaslardan rica ediyorum saygilar...

2. suleimana

6 Bijon 15 Jant Goodyear Wrangler 265 70R 15 AT/R Lastik

Lastik ve jantın resimlerine bu linkten ulaşabilirsiniz. 1000 YTL ye vericem.
  3. suleimana

2005 4x4 Ford Ranger xlt

http://www.sahibinden.com/arsa_arac_takas_olur_farki_verilir_WQQaXQQ4449249WQQpXQQdisplayitem ilandaki aracimi gezenbiliri takip eden offroadculara 24bin ytl ye vericem. 5 bin ytl aksesuar fazlaligi var. kapali kabin yan basamak at lastik

4. suleimana

Arazi Lastiği, Goodyear Wrangler AT 265 70r15

Goodyear wrangler AT 265 70r15... ARACI ALDIGIMDA USTUNDEYDILER. KAC KM YAPTIGINI BILMIYORUM. AMA GAYET IYI GORUNUYORLAR. BIRAZ DAHA BUYUK BIR LASTIK ALMAYI DUSUNDUGUM ICIN SATIYORUM. BIR FIYAT YAZMIYORUM IHTIYACI OLAN TEKLIF GONDEREBILIR. BI ARA RESIMDE EKLICEM
  5. suleimana

2003 Laguna Privilage 2.0 Triptronik

Ynt: 2003 Laguna Privilage 2.0 Triptronik kaca satmayi dusunuyorsunuz? nakit son bir fiyat yazarsaniz iyi olur? yada takas yapmayi dusunurseniz, arazi araci olarak 4x4 2005 ford ranger la takas dusunurmusunuz?

6. suleimana

Ambulans'dan Çıkma Defender?

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? son zamlardan sonra ranger in sehir ici yakit tuketimi : 0,34 ytl oldu. (orjinalden buyuk lastilerle GOODYEAR WRANGLER)

7. suleimana

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? birde kucuk bir not: falan internet sitesi x dergisi y dergisi kimden daha iyi para alirlarsa onun reklamini bol yapar onu tavsiye ederler. tecrube sahibi kullanicilari dinlemekte fayda var. l200 ve rangere pickuplarda tek gecerim, ama l200 cok pahali...
  8. suleimana

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? sadece sehirde kullanacaksaniz l200 en iyisi. ama forumda arazide kullanan bi abimizin basina gelenleri anlattigi bir yazi var arar bulupta okursaniz ii olur. aksi kirmis vs aracin arazideki perfonmansindan sonra epey bi sogudugunu yazmis satmaktan bahsediyordu...
  9. suleimana

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? En son odedigim bandrolu 800 ytl civarinda odedim. ama yeni bir kanun cikmis. arac vergileri aracin kasko bedelinin yuzde besinden fazla olmuyomus. benim hbrim yoktu form doldurup maliyeye verince eski odedigin fazla vergiyi geri veriyolar. kismetse agustosta...

10. suleimana

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? hazanfer abicim pickup tarzi araclari neden dusunmuyorsun hem ucuz hem kasko bedeli dusuk hem dizel, coluk cocuk doldur, 2 ton yuk yukle, hem sehir hem sehirler arasi hem is dunyasi heryola gelir. cok agir abarti arazi sartlarina girmedigin surece isinide...

11. suleimana

Ucuza Off-road Mümkün mü?

Ynt: Ucuza Off-road Mümkün mü? suphesiz daha ucuz, ama neyleyim icinde olupta kafayi tavana carpmadiktan sonra : )
  12. suleimana

Ford'un Dizeli, Sevdim Bir Güzeli...

transiti bilmem ama 2.5 ranger motoru son zamlarla 0.35 ytl sehir ici yakmaya basladi. araziyi hic karistirmiyorum...

13. suleimana

Ucuza Off-road Mümkün mü?

Ynt: Ucuza Off-road Mümkün mü? kadikoyde nautilus alisveris merkezinin karsisinda RC arac satan bi dukkan var. belki orda vardir. ama pekte ucuz oyuncak deiller bilginiz olsun. normal yol versiyonlarina binlerle ifade edilen paralar istiyolar. birde modifiyesi vs bu bin ytller katlaniyoda...
  14. suleimana

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... evet aynen katiliyorum rusvet suc. hem kanunen hem ahlaken hemde dinen. 3 kurus icin o polisin karsisinda egilip bukulup 5 para etmeze (bahsettigim israrla rusvet isteyen yada genel anlamda rusvet yiyen polisler) eyvallah demektense devlete cezayi odemektir. sahsen...
  15. suleimana

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... bu isin ne hukumetle nede camdaki filmlerle alakasi var. polise rusveti vermedin mi cezayi hemen keser. yeterki niyeti bozuk olsun. kucuk bi anadolu hikayesiyle ozetliyim. vatandasin biri motorsikletiyle giderken cevrilir. polis sorar : kaskini neden takmiyosun...

16. suleimana

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selamlar, suleyman sarikaya istanbul/kadikoy icerenkoyde oturuyorum. 25 yasindayim. konut yap sat isiyle ugrasmaktayim. bu islerde oldukca acemiyim. kismetse zamanla sitedeki fotolardan bizde cekeriz. 2005 model ford ranger sahibiyim. 4x4 zehrini bu aracta...
  17. suleimana

Ranger'a Ne Yapmalı?

Ynt: Ranger'a Ne Yapmalı? goodyear wrangler AT 265 70 15 suan takılı olanlar. ama forumda ki yorumlarda goodyear işe yaramaz demisler? bizde sevindik arazi lastiki almicaz diye ama forum da iş gormez raporu vermişler . siz ne dersiniz is gorur mu?

18. suleimana

Ranger'a Ne Yapmalı?

Ynt: Ranger'a Ne Yapmalı? bu kadar sekilli fotolarin arkasindan boyle bi liste cikacagi belliydi: ) kismet ufak ufak baslariz artik...
  19. suleimana

Dikey Limit

Ynt: Dikey Limit takdire sahan bu calismayi genc nesil olarak saygiyla izledik....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri