Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık Off-Road Hazırlıklı Suzuki Jimny

Ynt: Satılık Off-Road Hazırlıklı Suzuki Jimny 2004model 31000km'de otomatik vites. +Araçda yükseltme kiti(4xfour art) +performans amörtisörler +5 adet İnsa Turbo yarış lastiği ve jantları +şnorkel +thule port bagaj +hi-jack arazi krikosu +arka difransiyel kiliti +performans egsoz +iridium...

2. K

Ynt: Satılık Off-Road Hazırlıklı Suzuki Jimny İlanı yeni koyduğum için daha gözükmüyor.Bir iki saate gözükür sanırım :)
  3. K

Herkez merhabalar.Suzuki'mi kullanmaya vakitim olmadığından satıyorum,bu dolulukta bir aracı istiyene satılıktır.Sahibinden ilan no'su 23332611.

4. K

Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :((

Ynt: Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :(( gerçi benim jimny 2 çekerden çok 4 çeker kullanılmıştır çünkü ciddi anlamda offroad için hazırlanmış bir araç.Ben onu en iyisi bir ustaya götüreyim bir baksınlar diyaframa :)
  5. K

Ynt: Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :(( Metin bey ,Tarkan bey ile görüştüm önümüzdeki hafta elimde olcak dedi o zamana kadar bir çözüm bulamazsam ondan alıcam herhalde :)

6. K

Ynt: Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :(( Sanırım dediğiniz gibi diffransiyel içindeki diyafram bozuk çünkü akü altında bu boruların çıtkığı mekanizma var ordan diffransiyele giden boruyu söktük aracı 4 çekere aldık boru emiş yaptı ama difransiyel içinden iletemedi hublara o yüzden sizin...

7. K

Ynt: Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :(( Abi verdiğin numarayı aradım onda yokmuş oda bir numara verdi onuda aradım ondada yokmuş :(
  8. K

Ynt: Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :(( Bu arada MEhmet ustaya gittim o sağolsun yardımcı oldu bana.
  9. K

Ynt: Jimny Ön çekerleri çalışmıyor :(( Aracın ön difrensiyeldeki otomatik porya kilitlerini devreye sokan havalı mekanizması bozulmuş.Bende bir daha bu dertler ile uğraşmamak için manuel porya kilidi takmak istiyorum.Bir tane 2.el selectro marka buldum ama benim aracıma uyarmı...

10. K

Herkeze Merhaba.Geçenlerde 2004 model otomatik vites bir jimny aldım.Geçen gün arazide aracın ön tekerlerinde güç olmadığını farkettim.Araç toprak bir rampada arka tekerden patinaja kaldı,araç o anda ağır 4 çekerdeydi,arkadaşıma gaza basmasını söyledim bende eğilip alttan baktım aracın arazi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri