Arama sonuçlarınız

1. C

Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Memnuniyetiniz üzerine ben de gmail in 2.00(6) indirdim. Gerçi yükleme bilgilerinde,etki alanı katagorisinde,güvenilmeyen üçüncü taraf yazıyor ama herkes yüklediğine göre sorun yoktur herhalde... Menü-->Yüklemeler'de ikonu belirdi,ayarlarını yaptım. 1)...

2. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Size opera mini den ziyade opera mobile ı önerebilirim :) Ben de nokia email kurulu,mailler için.Sanırım siz gmail'in mobile versiyonunu yüklediniz.Sizce gmail,nokia email den daha mı kullanışlı? Bir de giriş ekranında,giriş ekranı uygulamalarından bir...
  3. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Opera Mobile10 kurulu,ilginiz için teşekkür ederim

4. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Menü --> Medya'da,Myspace,Facebook ve Youtube var bende,ben yüklemedim ama dns ayarlarındaki değişimlerden youtube u kullanamıyorum.Sadece o facebook yerine Official Nokia Facebook yükledim.Öncekinden sonra biraz farklı geldi,sonra alıştım,hiç fena...
  5. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor :) Skyfire ve opera yı yüklemiştim ama telefonda youtube yüklü olupta çalıştıramadığım için bununla ilgili bilginiz olabilir düşüncesiyle sormuştum. Yine de teşekkür ederim...

6. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Hiç bir şekilde youtube a giremiyorum

7. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Teşekkür ederim,inceleyeceğim :) Hava tahminlerini anasayfada göreceğim bir hava tahmini uygulaması arıyorum,önerebileceğiniz bir uygulama var mı? Son olarak Epocware.Handy.Weather ve ovi Store dan Traveler ı inceledim. Anladığım kadarıyla tutulan...
  8. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor :) Soft formatı araştıracağım.Ne yazık ki bir bilgim yok ama halen hard formatın atıldığını duydum. Daha iki gün önce wap ayarlamasını yapmak için operatörümün müşteri temsilcisi bana farkında olmadan demek ki bu işlemi yaptırmış. Siz nokia e71 iniz de...
  9. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Fabrika ayarları dönmek derken * ve 3 ve arama tuşu ve açma/kapatma tuşuna aynı anda basarak tamamen açılana kadar basılı tutmayı mı kastediyorsunuz ?

10. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Firmware sürümüm ve garmin harita günceldir diye düşünüyorum. Çünkü telefonum aynı sizin gibi yetkili servisten yeni geldi,sürümü de daha öncede belirttiğim gibi 400.21.013 ve garmin i de bir iki gün önce yükledim. Tüm bunlara rağmen bir daha güncellemem...

11. C

Ynt: Nokia E71 Entegre GPS Bağlanmıyor Merhaba :) Bende de nokia e71 var ve firmware sürümü 400.21.013. Geçtiğimiz günlerde Garmin den root.rar olarak v5.00.50 ı ve haritası olarakta 2009.02 TKLTL yi yükledim ama bir türlü bağlanamadım,halen uyduyu arıyor. Ayrıca yaklaşık bir hafta giden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,975
Kaydolan Son Üyemiz
Seydi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR