Arama sonuçlarınız

1. fatbug

Range Rover Sport Gaza Basınca Gelen Vuruntu

Teker aksları, diferansiyel ve şaft bağlantıları sıralamasında ön ve arka için kontrol ettirmeniz lazım. Genelde ön kısımdakiler boşluk yapabiliyor.

2. fatbug

Dometic Rml 8330 Buzdolabı

Akü modunda çalışması için enerjiyi nereden aldığını incelemek lazım. 13 pin sokerle bağlanmış araç aküsünden enerji alacaksa, bu enerjiyi aracın arkasına taşıyan kablonun belirli kalınlıkta olması lazım. Bunu da gözönünde bulundurun. Kolay gelsin
  3. fatbug

750 Kg Altı Avrupa Karavan Satışı

Gümrükten geçişi nasıl yapıldığını merak ediyorum, açıklayabilir misiniz?

4. fatbug

L200 Kabin Camı Kırıldı Yardım Lütfen..!!!!!

Merhaba, kavis ve delik ölçülerini çıkartabileceğimiz bir kalıp veya teknik resim gönderirseniz yardımcı olabilirim.
  5. fatbug

Opel Ascona Dizel (80 lerden)

Ynt: Opel Ascona Dizel (80 lerden) Merhaba, Ascona dizel beni bayağı eskilere götürdü. 90li yıllarda eniştem kullanırdı. Çekişi ve yakıt tüketimi etkileyici idi (Bizde o zamanlar Ford Granada vardı, onun v6 motorunun yanında yakmıyordu) ama rakamsal değerleri hatırlamıyorum. Yeni nesil dizelere...

6. fatbug

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar Tendürek'i masaüstü arka plana attım.

7. fatbug

Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir?

Ynt: Çekme Karavan İçin Aracımıza Çeki Demiri Taktırmanın Maaliyeti Nedir? Bende bir kaç ay önce t5'i satıp Vito aldım ve çeki demiri tesisat döngüsünü tekrar yaşadım. Aynı şekilde sistem park lambalarını yakınca birkaç saniye yanıp korumaya geçiyordu. Karavanın ampullerini led yaptım...
  8. fatbug

Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Havanın güzel olduğu bir haftasonu buluşması iyi olur aslında. Geçenlerde Sığacık'tan bahsedilmişti...
  9. fatbug

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Zaman, dolayısıyla uzaklık uygun olursa bizde katılırız.

10. fatbug

Geri Görüş Kameraları

Ynt: Geri Görüş Kameraları Yücel bey, Benim taktığım kamera oldukça geniş açılı. Arka üst kısma monte ettim, oldukça geniş bir mesafeyi gösteriyor ama gündüz yaklaşık 30 metreden uzağı seçemiyorum. Tabii bu durum monitörün küçük olmasına da bağlı.

11. fatbug

Geri Görüş Kameraları

Ynt: Geri Görüş Kameraları Haşmet bey, Hatırladığım kadarı ile radioyu 400Tl, kamera 70Tl, birde kamera alıcısı usb den beslendiğinden 12v tan usb cıkış voltajını veren bir cakmaklık tipi adaptör 5 Tl almıştım. Bir de radiyonun tv özelliğine kapılıp yükselticili anten almıştım 40 tl gibi bir...
  12. fatbug

Geri Görüş Kameraları

Ynt: Geri Görüş Kameraları Haşmet bey, Çekme karavanın arka kısmını görmek için geçen sene böyle bir uygulama yaptım ve çok rahat ettim. Fakat mesafe uzun ve tesisat çekmek zor olduğundan kablosuz tipi tercih ettim. Kablosuz kamerada bir besleme ve beslemeye bağlı verici, monitör tarafına da...

13. fatbug

Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı

Ynt: Gezenebilir Karavan Grubu 2010 En İyi Kamp Fotoğrafı Bu da bizim küçük karavancı.
  14. fatbug

Çekme Karavanlarda Çalınmaya Karşı Alınabilecek Önlemler

Ynt: Çekme Karavanlarda Çalınmaya Karşı Alınabilecek Önlemler Yücel bey, Bir su borusuna geçirilmiş zincir ile arac ve karavanı birbirine kilitliyorum. Yönlendirme tekerini genellikle yerinden çıkarıp karavanın önündeki bagaja kilitliyorum. Bu atelajı park halinde bıraktığımda karavanın...
  15. fatbug

Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Hava muhalefetine ragmen buluşmayı gerçekleştiren arkadaşları tebrik ediyorum. Bizim Oğuz bey henüz 3,5 yaşında olduğu için hava şartlarının etkileyeceğini düşünüp karavansız gelme kararı almıştık. İşlerimi...

16. fatbug

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet bey, Hayırlı uğurlu olsun.
  17. fatbug

Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Ege Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Biz de aranızda olmak isteriz. Meral - Oğuz - Fatih Doğaner
  18. fatbug

Titreyengöl; Manavgat - Antalya

Ynt: Titreyengöl; Manavgat - Antalya Merhaba, Kurban bayramı tatilinde Manavgat, Akseki ve Anamur noktalarını gezmek istiyoruz. Anamur yolunun kötü olduğunu duymuştum. Çekme karavan ile malum manevra kabiliyetimiz zayıflıyor. Bu yol ile ilgili deneyimlerinizi ve bu güzergahtaki kamp...

19. fatbug

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Çekme karavan listesine beni de yazın. Erba 490. İzmir
  20. fatbug

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Ynt: Dikkat !!! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu ! Benzer sıkıntıyı bayram tatilinde deniz seviyesinde bende yaşadım. D2'yi taktıralı bir sene oldu ama deposundaki mazotun çeyreğini ancak kullanmama rağmen düşük kademede bir süre çalışıp durdu. Sabaha kadar bir kaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri